A fürdőszobai elektromos készülékektől a porszívókig és hajsütővasakig

Az elektromos készülékeket gyártó ROWENTA vállalat két év múlva ünnepli fennállásának 110. évfordulóját. A cég ezen időszak alatt több változáson is keresztülment, számos neves designerrel működik együtt, valamint technológiai újításainak köszönhetően az egész világon ismertté és kedveltté vált.

A Wentraub & Co GmbH vállalat tulajdonosa 1909-ben alapította meg a ROWENTA nevű márkát. Az első elektromos vasalójuk 10 évre rá került ki a piacra, és ez volt az a pillanat, ami az elektromos háztartási készülékek megjelenése terén mérföldkőnek számított. Jelenleg a ROWENTA-t igazán széles választék jellemzi – a test- és hajápoló készülékektől kezdve az elektromos háztartási cikkekig minden megtalálható kínálatukban. A háztartási készülékek kategóriában az érdeklődők elsősorban a porszívók széles választékával találkozhatnak, portfóliójukban álló-, kézi-, porzsákos-, porzsák nélküli porszívók és tartozékaik is fellelhetők. A testápoló elektromos cikkek között epilátorok, hajszárítók, hajsütővasak, hajvasalók, valamint forgókefés, szakállvágó és hajvágó készülékek találhatók.

Tökéletes takarítás a ROWENTA termékek segítségével

A SILENCE FORCE CYCLONIC 4A (RO7681EA) porzsák nélküli porszívó egy kifejezetten halk 4A kategóriájú porszívó, amelynek hangereje mindössze 67 dB(A), ami egy átlagos beszéd hangerejével megegyező érték. A Silence Force Cyclonic 4A Air Booster technológiával felszerelt. Ez egy olyan fejlett ciklon rendszert jelent, amelynek köszönhetően minden fajta felületről eredményesebb a porszívózás: a nagy hatékonyságú filterei a felszívott por 99,98%-át képesek kiszűrni.

Ráadásul az új, három állású, szabadalmaztatott P3WER GLIDE szívófeje minden felülettípussal, így az alacsony és magas szálú szőnyegekkel is könnyedén megbirkózik – mindezt „A“ hatékonysággal. A porzsák nélküli porszívóval nagyon kényelmesen takaríthat, a portartálya is igencsak egyszerűen üríthető, valamint a porszívózás során az esetleges véletlen nyitás ellen is biztonságosan zárt. Az Ergo Comfort fogantyú pedig tökéletesen kézre esik. Ajánlott fogyasztói ára 99 990 Ft.

ROWENTA SILENCE FORCE 4A ANIMAL CARE PRO (RO6477EA) a 4A kategória leghalkabb nagykapacitású porzsákos porszívója, amelyet nem csak a házi kedvencek tulajdonosai értékelnek majd. Az EffiTech csúcstechnológiájú motorjának köszönhetően a porszívó energiatakarékosság terén kiváló eredményeket mutat fel. Maximális teljesítménynél hangereje csupán 63 dB(A), ami a 4A porszívók kategóriájában kivételesen halk, ezzel garantálva a kellemes használatot. Egészen nyugodtan porszívózhat éjszaka is, mégsem fogja senkinek megzavarni az álmát.

A Silence Force 4A a Deep Clean Head szabadalmaztatott szívófejjel rendelkezik, amely kivételes hatékonysággal tünteti el a szőnyegekbe, lábtörlőkbe, járólapokba, parkettába és egyéb padlótípusba taposott port. Csupán ezzel az egy szívófejjel hatékonyan takaríthatja az összes felülettípust. Fogantyújához csatoltan találja az Easy Brush porkefét, mely az érzékeny felületek tisztításához javasolt. A Maxi turbószívófej a szőnyegre hullott állati szőrök felszívásáért felel, míg a mini turbófej a kárpitozott bútorok bemélyedéseit hivatott portalanítani. A High Efficiency filter az állatok által kintről behozott allergéneket és baktériumokat szűri hatékonyan. Az új, kétszeres szűrővel és zárókupakkal ellátott Hygiene+ porzsáknak köszönhetően nem kell többé porfelhőtől tartania annak tisztításakor. Az eredeti Hygiene+ porzsák használata ráadásul azért is térül meg, mert a High Efficiency filtert eleve tartalmazza, így az nem jelent külön kiadást! Ajánlott fogyasztói ára 89 990 Ft.

Rowenta aktualitások

További információ: www.ROWENTA.hu