FUJIFILM X-T50 tükör nélküli digitális fényképezőgép

ProEXR File Description =Attributes= channels (chlist) compression (compression): Piz dataWindow (box2i): [0, 0, 3999, 3999] displayWindow (box2i): [0, 0, 3999, 3999] lineOrder (lineOrder): Increasing Y pixelAspectRatio (float): 1 screenWindowCenter (v2f

Kompakt és könnyű váz, kb. 40,2 megapixeles érzékelővel és a legújabb képfeldolgozó motorral.
Újonnan felszerelt Filmszimulációs tárcsával, hogy még könnyebben élvezhesse a “színt”.

FUJIFILM Vállalat bejelentette a FUJIFILM X-T50 tükör nélküli digitális fényképezőgépet (“X T50”), az X széria legújabb modelljét, amely egyedülálló színvisszaadási technológiával kiemelkedő képminőséget biztosít egy kompakt, könnyű vázban. Megjelenése 2024. június közepén lesz.

Az X-T50 kompakt és könnyű, körülbelül 438 g ※1 súlyú vázzal rendelkezik, és a hátulról megvilágított 40,2 megapixeles “X-Trans™ CMOS 5 HR” érzékelővel, a nagy sebességű képfeldolgozó motorral “X-Processor 5※2 és az 5 tengelyes, akár 7,0 stopos※3 vázon belüli képstabilizáló funkcióval. Ez egy sokoldalú modell, amely magas képminőséget, nagy teljesítményt és nagy mobilitást ér el. A ma bejelentett “FUJINON XF16-50mmF2.8-4.8 R LM WR” új standard zoomobjektívvel kombinálva minden helyzetben használható állóképek készítésére.

Ezen túlmenően, most először, a felső panelen található a Filmszimulációs tárcsa, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen váltson a “Filmszimulációk” között, ami a vállalatnál egyedülállóan fontos funkció, amely a színtónusok széles választékát teszi lehetővé. Az X-T50 egy új, kerek formájú kialakítást is tartalmaz, amely egyszerre ér el nagy tartási teljesítményt és kompakt méretet.

Az X-T50 egy olyan digitális fényképezőgép, amely a fényképezés egyszerűségét kompakt és könnyű felépítéssel és filmszimulációs tárcsával, valamint kiemelkedő funkciókkal ötvözi, amelyek kivételes képminőséget biztosítanak, így a fényképezés öröme még inkább fokozódik.

Termék tulajdonságok

(1) Kiemelkedő képminőség és teljesítőképesség a nagy teljesítményű érzékelő és a nagysebességű képfeldolgozó motor révén

 • Az X széria ötödik generációja a 40,2 megapixeles X-Trans™ CMOS 5 HR hátulról megvilágított 40,2 megapixeles érzékelővel van felszerelve. A legújabb képfeldolgozó algoritmus nagy felbontást biztosít, miközben magas jel-zaj arányt garantál.
 • A továbbfejlesztett pixelszerkezetnek köszönhetően több fényt lehet hatékonyan rögzíteni, és az ISO 125-öt választották normál érzékenységként, amelyet korábban a fényképezőgépek kiterjesztett érzékenységeként használtak.※4 Ezen kívül az elektronikus zár a leggyorsabban 1/180000 mp. záridőre állítható, így az expozíciós idő rendkívül pontos szabályozása érhető el. A nagy rekesznyílású objektívvel nagy rekesznyíláson történő felvételkészítés a jelenetek széles skáláján végezhető.
 • Mély tanulási technológiával kifejlesztett, mesterséges intelligencia alapú témafelismerő AF-fel van felszerelve. A kamera mostantól képes felismerni az állatokat, madarakat, autókat, motorkerékpárokat, kerékpárokat, repülőgépeket, vonatokat, rovarokat és drónokat※6 .
 • Emellett a fényképezőgépet a korábbi modelleknél fejlettebb AF-előrejelző algoritmussal szerelték fel. Ez lehetővé teszi a témák széles körének, köztük a gyorsan mozgó autóknak és állatoknak a kényelmesebb fényképezését.
 • Az X-T50 kamerában összesen 20 “Filmszimulációs” üzemmód áll rendelkezésre, köztük a “REALA ACE”, amely a hű színvisszaadást és az éles tónusátmeneteket ötvözi. A színkifejezés széles skáláját élvezheti, mintha egy fotófilmet választana a témának vagy a jelenetnek megfelelően.
 • A nagy, körülbelül 40,2 megapixeles pixelszámot a digitális telekonverter funkció használja ki .※5 A képek 1,4x és 2x nagyíthatóak.

(2) Továbbfejlesztett funkciók a fényképezési lehetőségek további bővítése érdekében

 • A fényképezőgép 5 tengelyes, vázon belüli képstabilizáló funkcióval is fel van szerelve, amely maximálisan 7 fényérték előnyt biztosít. Miközben megőrzi a korábbi modellek jellemző mobilitását, kényelmes kézből történő fényképezést tesz lehetővé sötét jelenetekben, például éjszakai jelenetekben is, jelentősen kibővítve a fényképezési területet.
 • 6.2K/30P videofelvétel lehetséges. A kiváló minőségű videofelvételek rögzítéséhez a videofelvétel közbeni követő AF funkció is rendelkezésre áll.
 • A fényképezőgép AUTO üzemmódban is készíthet felvételeket, amely érzékeli a jelenetet és automatikusan kiválasztja az optimális felvételi beállításokat, egyszerűen a kameraváz felső felületén található AUTO üzemmódváltó kar működtetésével. A fényképezőgép automatikusan felismeri a témát ※6, és követi azt, miközben fókuszban tartja, megkönnyítve ezzel a kiváló minőségű állóképek és filmek készítését.

(3) Kifinomult termékdesign a legmagasabb funkcionális szépséggel

 • A lekerekített forma újonnan került bevezetésre. Az új markolatforma kényelmesen illeszkedik a kézbe, miközben kompakt mérete megmarad, ami kiváló fogási teljesítményt eredményez.
 • A felső lemezen teljesen új “Filmszimulációs tárcsa” található. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy intuitív működéssel váltsanak a Filmszimulációs üzemmódok között a témának vagy a jelenetnek megfelelően, így könnyedén élvezhetik a különböző színtónusokat álló és mozgóképeken egyaránt.
 • A keresővel egybeépített felugró vaku van a felső lemezre szerelve. Automatikusan szabályozza a fény mennyiségét, és sötét jelenetekben és ellenfényes portrékon megmutatja erejét.
 • Az új modell 1,84 millió képpontos, dönthető hátsó LCD-monitorral rendelkezik. Ezenkívül a markolat formáját és a fényképezőgép hátoldalán lévő gombok elrendezését finomhangolták, hogy kényelmesebb legyen az állóképek és mozgóképek készítése egyaránt.

1 Akkumulátorral és memóriakártyával együtt.
2 Az X-Trans™ a FUJIFILM Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye.
3 A CIPA szabvány alapján, dőlés/nyílás irányban, “FUJINON XF35mmF1.4 R” objektívvel rögzítve”.
4 Az X-T30 II tükör nélküli digitális fényképezőgép.
5 A felvételi módtól függően előfordulhat, hogy a digitális telekonverter nincs kikapcsolva vagy nincs kiválasztva.
6 Állítsa a témaérzékelés beállítását “Madár” értékre a rovarok érzékeléséhez vagy “Repülőgép” értékre a drónok érzékeléséhez.