Frissített Swift, Spin és Aspire sorozatok érkeznek

Az Acer bejelentette konzumer notebook-vonalának legújabb képviselőit

Az Acer ma népszerű Swift, Spin és Aspire termékportfólió keretein belül bemutatta az erőteljes új konzumer noteszgépek sorozatát, amelyek mindegyike az új 11. generációs Intel Core processzorokkal szerelt, Intel Iris Xe grafikával. Az ultra-hordozható számítógépes tervezés új területekre történő elterjesztésére tervezett frissített eszközök intuitív funkciókkal, feltűnő esztétikával és a legújabb technológiával rendelkeznek, vékony és könnyű csomagolásban.

Acer Swift 3X – vékony, könnyű, teljesítménycentrikus

A Swift 3X az új Intel Iris Xe MAX masszív grafikus megoldását hordozza a 11. generációs Intel Core processzorokban rejlő erővel párosítva annak érdekében, hogy a kreatív szakembereknek, például a fotósoknak és a YouTubereknek, egyedülálló képességeket és erőteljes menet közbeni teljesítményt kínáljon a munka és játék területeken egyaránt. A modern és könnyű, az 1,3 kg-os Swift 3X a legtöbb task-centrikus alkalmazáson keresztül egyszerre akár 17,5 órán keresztül is képes üzemelni, s ha szükséges, gyorsan feltölthető is: mindössze 30 perc töltéssel négy órás használat áll rendelkezésre. A színeket és a részleteket egy 14 hüvelykes FHD IPS kijelző kelti életre, amely lefedi az NTSC színskálájának 72%-át és 84%-os kijelző-burkolat arányt kínál, miközben a tartalmak gyorsabban töltődnek be az Intel gyorsabb csatlakozási sebességének köszönhetően Wi-Fi 6 (Gig +) szabványon keresztül. A Swift 3X rengeteg porttal rendelkezik, köztük az USB-C, a Thunderbolt ™ 4 és az USB3.2 Gen 2, biztosítva a gyors és kényelmes adatátvitelt.

“A Swift sorozat mindig arról szólt, hogy mit jelent a teljesítmény centrikus tálalás, mellette igyekezett minél több energiát beleintegrálni a lehető leghordozhatóbb csomagolásba” – mondta Jerry Kao, az Acer Inc. tárcavezetője. “Az új Swift 3X folytatja ezt a gondolkodásmódot, masszív grafikával. karcsú kialakítással mindazok számára, akiknek stílusra és teljesítményre van szükségük útközben.”

“Izgalmas látni, hogy az új Aspire, Spin és Swift laptopok kihasználják az új 11. generációs Intel Core processzorok valós teljesítményét és platformintegrációját” – mondta Chris Walker, az Intel Mobile Client vállalati alelnöke és vezérigazgatója. “A Swift 3X kapcsán szorosan együttműködünk az Acerrel, hogy új képességeket nyújtsunk az felhasználók számára a vékony és könnyű laptopokon a 11. generáció páratlan teljesítményével, valamint a vadonatúj Intel Iris Xe MAX masszív grafikával” – tette hozzá Walker.

Acer Spin 5 – Ultrvékony. Érintőkijelző. Alakítható.

A 2020-as Red Dot Design-díjas Acer Spin 5 egy érintőképernyős alakítható notebook, mindössze 1,2 kg súlyú. és 14,9 mm vékony noteszgép, amely a rendkívüli termelékenységre törekvőket célozza meg. A szemet gyönyörködtető eszköz 360 fokos zsanérral rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy különféle formátumokba alakuljon át, például táblagépes módban a jegyzeteléshez vagy a kagyló módban gépeléshez, ahol a billentyűzet kissé megemelkedik az ergonómikus gépelési élmény érdekében, és jobb a hőteljesítmény leadása is. Az érintőképernyőt opcionális Antimicrobial Corning Gorilla Glass réteg borítja. Ezenkívül a billentyűzeten, az érintőpadon és a környező felületen lévő bevonatban lévő opcionális BPR és EPA-kompatibilis ezüstion antimikrobiális bevonat a JIS Z 2801 és az ISO 22196 teszt során bizonyítottan folyamatosan magas mikrobiális redukciós sebességet mutat a baktériumok széles skálájával szemben.

Akár 11. generációs Intel Core i7 processzoral, Iris Xe grafikával: az eszköz nagy teljesítményt nyújt kreatív projektek elősegítéséhez. Különösen keskeny, 7,78 mm-es oldalsó előlapjai lenyűgöző 80%-os kijelző-burkolat arányt tesznek lehetővé, melyhez hathatós támogatást nyújt a 3:2 IPS VertiView kijelző is, amely 18%-kal több képernyő-láthatóságot biztosít a 16:9-hez képest. Ez egy olyan kijelző, amely ténylegesen tág teret enged az alkotások életre keltéséhez, ehhez az integrált Acer Active Stylus és Wacom AES technológia is rendelkezésre áll. Akár 15 órás akkumulátor-üzemidővel, többféle, teljes funkcionalitású USB Type-C porttal, Thunderbolt 4 támogatással, Killer 1650 Wi-Fi-vel és kettős front hangszórójával a Spin 5 ideális társa azoknak a szakembereknek, akiknek kreativitásukat menet közben kell kamatoztatni, kihasználni.

Acer Spin 3 – Termelékenység 360 fokban

A hordozható és könnyű Spin 3 egy 13,3 hüvelykes, 16:10-es képaránnyal rendelkező noteszgép, amely akár WQXGA (2560×1600) multi-touch IPS kijelzővel is elérhető. A Spin 5-höz hasonlóan itt is megtalálhatók a legújabb 11. generációs Intel Core processzorok Iris Xe grafikával, hogy a szakemberek, professzionális felhasználók valamint az alkotók biztos és stabil teljesítményt nyújtsanak. A Spin 3 360 fokban forgatható, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy bármilyen körülmény közt természetes jelleggel dolgozhassanak és játszhassanak. Ezenkívül a termék beépített Acer Active Stylus-szal (4096 nyomásérzékenységi szint) rendelkezik, hogy a legtöbb kihozható legyen az érintőkijelzőből, vázlatok készítésekor vagy írás közben. Kettős SSD-vel, pár USB Type-C porttal, Thunderbolt 4 és Killer 1650 Wi-Fi-vel kombinálva a Spin 3 kiváló választás útközben dolgozó hallgatók vagy szakemberek számára.

Acer Aspire 5 – praktikus, funkcióvezérelt és hatékony

A legújabb 11. generációs Intel Core processzorokkal, Iris Xe grafikával vagy opcionális különálló/dedikált NVIDIA GeForce® MX350 illetve MX450 GPU-kkal az Aspire 5 “kagylószerű” noteszgép-sorozat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre több feladatot (multitask) lássanak el. Az eszköz ideális a termelékenység érdekében, full HD IPS érintőképernyőjének kijelzőjét keskeny keretek veszik körül, amelyek több mint 80%-os kijelző-burkolat arányt tesznek lehetővé. Mindez elegáns, professzionális megjelenést ad, ráadásul akár 24 GB DDR4 memóriát és akár 1 TB M.2 PCIe SSD-t és 2 TB HDD tárhelyet is tartalmazhat. Az ergonómikus zsanér remekül alakítja és mozgatja a tokozás részeit, továbbá alkalmas a billentyűzet megfelelő szögbe döntésére a kényelmes gépelés, a jobb hangsugárzás és a jobb szellőzés érdekében, míg az Acer Color Intelligence fokozza a vizuális megjelentetést. A kétsávos Intel Wi-Fi 6 (Gig +) akár háromszorosával javítja az átlagos hálózati átvitelt, és akár 75%-kal csökkenti a késleltetést a Wi-Fi 5-höz képest.

https://egyszermarlattamautot.hu/2020/10/21/porsche-design-acer-book-rs/