Frissített Predator pro gamerek számára

Az Acer bemutatja az új, minden igényt kielégítő Predator monitort 240Hz frissítéssel, és akár 0.4ms válaszidővel

A professzionális gamerek alapvetően a lehengerlő játékélményt keresik. Az Acer bemutatta a Predator XN253QX FHD 1920×1080 felbontású, 240Hz-s G-SYNC monitort, natív 3ms válaszidővel, amely akár 0.4ms GTG érték is lehet. NVIDIA G-SYNC és FLC (Fast Liquid Crystal) technológiával lett felvértezve az eszköz, így nem meglepő, hogy a natív válaszidő 5ms-ről 3ms-re csökkent. Nem számít, mennyire gyors a játékbeli akció, ugyanis a hipermagas 240Hz-es képfrissítés révén akár 0.4ms is elérhető. Ennek köszönhetően a drámai váltások, gyors mozgások sima, elmosódásmentes mozgóképpé állnak össze.

Az új Predator XN253QX gaming monitor olyan gamerek számára lett fejlesztve, akik hihetetlen játékélményt keresnek. A monitor által a játékok életre kelnek, full HD 1920×1080 felbontásban, masszív 240Hz képfrissítéssel, melyek által csodálatosan sima és tiszta képmegjelenítés érhető el. A játékok maximálisan élvezhetők, hiszen a gyorsan mozgó objektumok is tisztán, élesen, jól elkülönítve vehetők ki. Az NVIDIA G-SYNC pedig segít abban, hogy a framerate mindig megfelelő szinkronban legyen a kijelző frissítési rátájával.

A Predator XN253QX ideális azon gamerek számára, akik meg szeretnénk hódítani a gaming világokat. Az NVIDIA G-SYNC-nek köszönhetően az új monitor framerate megjelenítése szinkronba kerül a PC videokártyájával, támogatva a dinamikus frissítési rátákat, csökkentve az elmosásokat, és minimalizálva a válaszidőkéséseket. A GameView OSD beállításnak köszönhetően kapunk háttérmegvilágítás-állítást, célkereszt-asszisztenciát, valamint feketeszint-állítási lehetőséget is. Mindezek révén a gamerek még közelebb kerülnek ahhoz, hogy a választott játéknál győztesként domborítsanak. Így nyilvánvaló, hogy még egyszerűbb levadászni az ellenséges NPC-ket, fedezékbe bújni, vagy épp optimálisan bevenni egy szűkebb kanyart a versenypályán. Részletes színbeállításokkal, mint például a sötétebb árnyalatok kiemelése, a gamerek minden egyes részletet remekül láthatnak, észrevehetik az apróbb részleteket is. A speciális gaming eszközök, mint például a beépített célkereszt-opció, segítik a játékosokat abban, hogy a célzások még pontosabbak lehessenek.

Az Acer ZeroFrame dizájnja biztosítja a lehető legmaximálisabb betekintési élményt, ráadásul multimonitor-használatot is lehetővé tesz. Az Acer ErgoStand a gamereknek megadja az elmozgatás és elforgatás szabadságát, szintén a teljes betekintési kényelem érdekében. A monitor könnyen leválasztható a talpról, és akár falra is szerelhető a VESA mount kompatibilitás segítségével.

A Predator XN253QX kíméletes a szemekkel, a tervezésnek köszönhetően integrálásra került az Acer VisionCare technológia – több megoldás összessége, mint a Flickerless (villódzásmentes technológia), a BlueLightShield (kékfényszűrő technológia), valamint a ComfyView, illetve különböző alacsony kisugárzást biztosító technológiák. Mindezek által a hosszabb játékidő alatt is a felhasználók szemei védettséget élveznek.