Frissítés érkezik a Logitech CRAFT billentyűzethez

Az új fejlesztőkészlet tovább javít a Creative Input Dial felhasználói élményén

Frissítés érkezik a Logitech zászlóshajó billentyűzetéhez a CRAFT-hoz. A Creative Input Dial” mostantól támogatja a közkedvelt Adobe képszerkesztő alkalmazást, az Adobe Lightroom Classic CC-t, az Adobe Reader DC Windows® verzióját, valamint a Preview® és a Quicktime® Mac®-es változatát is. A mai naptól emellett elérhetővé vált az új CRAFT Software Developer Kit, amely lehetőséget nyújt a fejlesztőknek, hogy alkalmassá tegyék a billentyűzet „creative input dial” (Crown) kontrollerét további appok alkalmazásspecifikus, kontextus alapú vezérlésére, ezzel is növelve a CRAFT nyújtotta felhasználói élményt.

A CRAFT billentyűzet megjelenése óta rendkívül jó visszajelzéseket kaptunk, de szerettük volna, ha még több alkalmazást tudunk támogatni, és még több személyre szabott irányítási lehetőséget tudunk biztosítani,” nyilatkozta Art O’Gnimh, a Logitch billentyűzet üzletágának globális vezetője.

Az Adobe Lightroom Classic CC és a CRAFT használatával gyorsabb a képszerkesztés, a fotók anélkül szerkeszthetők, hogy a szemünket le kellene venni a képről. A Crown apró érintésével könnyen elérhető 11 különböző szerkesztő eszköz, többek között a telítettség, kontraszt, vagy az árnyékolás, anélkül, hogy a csúszkákat használni kellene. Egy gyors kattintással lehet funkciót váltani és egy enyhe fordítással lehet az adott paraméter értékeit beállítani. A Crown használatára könnyű ráérezni, hatékonyságot és folyamatos kreatív „flow” élményt biztosít a gördülékeny munkavégzés érdekében.

A frissítésekkel további felhasználási lehetőségek is elérhetővé váltak:

  • Adobe Reader DC (Windows verzió): Zoomolás, lapváltás és vízszintes görgetés.

  • VLC Media Player (Windows verzió): Előre és hátra tekerés videó lejátszása közben, vagy hangerőszabályzás.

  • Preview (Mac): Zoomolás, lapváltás és vízszintes görgetés.

  • Quicktime (Mac): Előre és hátra tekerés videó lejátszása közben, vagy hangerőszabályzás.

  • Safari® (Mac): Navigálás a lapok között.

  • SpotifyTM (Mac és Windows): Zene lejátszás és szüneteltetés, hangerőszabályzás, vagy dalok váltása.

A CRAFT Software Developer Kit használatával a programozók is segíthetnek a CRAFT fejlesztésében, javítva az alkalmazásokon belüli felhasználói élményt. Ezen a linken hozzáférhetnek a magas szintű architektúrához, a tervezési iránymutatásokhoz és mintakódokhoz, hogy létrehozhassanak app-specifikus plugineket a Crown-hoz.

Árak és elérhetőség

A CRAFT frissítések elérhetők a Logitech Options 6.8-n keresztül, amely ingyenesen letölthető a logitech.com/options címről. Ha többet szeretnél megtudni a CRAFT-ról, kérjük, látogass el a Logitech.com/CRAFT webhelyre, vagy blogunkra, vagy csatlakozz hozzánk Facebookon, Instagramon és Twitteren.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .