Forradalmian új gépelési élmény a Logitech CRAFT billentyűzetével

A Logitech a mai napon jelentette be CRAFT-ot, a világ első, kreatív beviteli tárcsával ellátott billentyűzetét. A CRAFT különlegessége az okos, alumínium tárcsa, melynek segítségével a gépelési élmény kontextus specifikus számítógépes eszközökkel egészül ki. Egy érintéssel, vagy fordítással állíthatjuk a fényerőt, kontrasztot, illetve a színtelítettséget az Adobe Photoshopban, vagy hozhatunk létre és módosíthatunk diagramokat a Microsoft Excelben. Emellett akár a betűméretet is állíthatjuk egy mozdulattal különböző szövegszerkesztő programokban.

CRAFT billentyűzetünket a photoshop-ot, illetve powerpointot sokat használóknak terveztük, így biztosítva számukra a nagyobb pontosságot és a lehetőséget a munkájukkal való mélyebb kapcsolatra,” – mondta el Art O’Gnimh, a Logitech billentyűzetekkel kapcsolatos globális vezetője. “A kreatív beviteli tárcsa révén a felhasználók azonnal hozzáférhetnek azokhoz a funkciókhoz, amelyekre szükségük van, így növelve produktivitásukat.”

A Korona névre keresztelt, érintésérzékeny, alumínium beviteli tárcsa képes felismerni az adott pillanatban használt programot, így azonnali hozzáférést biztosít azokhoz az eszközökhöz, amelyekre a felhasználónak szüksége van. Egy apró érintéssel hozzáférhetünk olyan, kontextus specifikus funkciókhoz, mint például az ecset mérete, a fényerő, a diagram típusa, vagy a betűméret. A Korona megérintésével választhatunk a funkciók között, tekeréssel pedig az adott funkcióhoz tartozó értékeket állíthatjuk be. A Logitech OptionsTM Szoftver egyedi profiljainak telepítésével maximalizálhatjuk a kreatív folyamatokat az Adobe Photoshop CC-vel, az Adobe Illustrator CC-vel, az Adobe Premiere Pro CC-vel, az Adobe InDesign CC-vel és a Microsoft PowerPoint, Excel és Word programokkal (a Microsoft programokkal egyelőre csak PC-n) történő munkavégzés során. A Koronát emellett az egyes platformok, appok közötti navigációra, és a hangerő beállítására is használhatjuk, valamint kedvenc alkalmazásainkban további funkciókat is hozzárendelhetünk.

A CRAFTOT okos háttérvilágítással is felszerelték, amely érzékeli a felhasználók kézmozdulatait, valamint automatikusan hozzáigazítja a billentyűzet fényerejét az adott szobában uralkodó körülményekhez. A billentyűket kényelemre, stabilitásra és precízióra optimalizálták. A billentyűzettel egyszerre három Windows, vagy Mac operációs rendszerrel felszerelt gépen is lehet dolgozni, melyek között az Easy-Switch gomb egyetlen lenyomásával lehet váltani. A CRAFTOT a gépekkel a Logitech Unifying csatlakozójával, vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül lehet összekötni.

Ár és Elérhetőség

A Logitech CRAFT várhatóan 2017. szeptember közepétől lesz elérhető a Logitech.com weboldalon és egyes kiskereskedésekben. A termék ajánlott, kiskereskedelmi ára 199 euró. További információért látogass el a www.logitech.com weboldalra, a vállalat blogjára, vagy vedd föl a kapcsolatot velünk Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon.

http://miazablogger.hu/2017/09/03/kepeken-logitech-ujdonsagai/