A forradalmi megjelenés a számítógép építésben

A Thermaltake bemutatja a Core P90 edzett üvegű oldallapokkal szerelt házát

HorgonyHorgony A Thermaltake örömmel mutatja be a legújabb fejlesztését az új Core P90 edzett üveg kiadású középméretű toronyházát. Az új sszámígépház egyedülálló vázszerkezettel büszkélkedhet, amely a belső három rekeszes térelosztást a grafikus kártya, a PSU és más hűtőkomponensek számára különíti el. A háromszög alakú elrendezés és a két 5 mm vastag, edzett üveg oldallap hatszögletű prizmás alakot ad a Core P90-nek. A háromszög alapra történő elrendezés (falra szerelhető, vízszintes fekvés és függőleges helyzet) mellett a Core P90 TG többfajta telepítési tesz lehetővé a forradalmian új modding megjelenítéséhez. Az egyedi hűtési zóna a jobb oldalon található „3+2” HDD és a két 3,5 “/ 2,5” merevlemez kompatibilis konzolnak köszönhető az M/B tálca mögött helyezkedik el. A maximum három 140 mm-es ventilátorral, egy 480 mm-es radiátorral és a legújabb PC-hardverekkel, AIO és DIY folyadékhűtési megoldásokkal a Core P90 TG lehetővé teszi, hogy megmutassuk az esztétikusok és határtalan lehetőségeket a modder rendszereknél.

A Thermaltake Core P90 Tempered Glass Edition Mid-Tower már elérhető a legnagyobb webáruházakban. A termékek elérhetősége és ára, régiónként eltérő lehet.

Thermaltake TT Premium Online Shop:

TT Premium Europe – https://ttpremium.eu/product/ca-1j8-00m1wn-00-2/

Exclusively “Tt LCS Certified”

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .