Formula 1-es felajánlás a Virtuózok súlyos beteg tehetségének

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

 

A 32. Formula 1-es Magyar Nagydíj vasárnapi rajtja előtt a hagyományokhoz híven idén is a magyar komolyzene nagyjai adták elő a Himnuszt. Tavaly a Virtuózok felfedezettje, Boros Misi zongorázott, az idén pedig Molnár Levente, Liszt-díjas operaénekes, valamint Bogányi Gergely Liszt- Kossuth- és Príma-díjas zongoraművész a 2017-es Virtuózok-adás egyik közönségkedvencével, Bonino Anna-Sofia hegedűművésszel együtt adja elő a Himnuszt.

A Virtuózokban feltűnt bűbájos, mindig mosolygós Bonino Anna-Sofia valódi példakép mindannyiunk számára. A fiatal zenésznél két éve szklerózis multiplexet diagnosztizáltak, de ő úgy döntött, nem hagyja abba a zenélést, nem engedi, hogy legyőzze a betegség. “Nekem az a fontos, hogy elmondhassam, van remény, és a zenémmel szeretnék valami olysmit adni az embereknek, amit szavakkal nem lehet elmondani” – foglalta össze céljait a fiatal hegedűművésznő.

A Kis Virtuózok Alapítvány alapvető missziója a tehetségek segítése, ezért Anna-Sofit még az adás alatt megajándékozták egy mesterhegedűvel. Ennek a támogató segítségnek folytatásaként pedig jótékonysági árverést szerveznek a fiatal művész gyógykezelésének támogatására. 2017. december 6-án egy, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség által felajánlott, s a Hungaroring Sport Zrt. hathatós közreműködésével minden Formula 1-es versenyző által aláírt bukósisakot árvereznek el a Müpában, Boros Misi és Bogányi Gergely közös koncertjét követően.

A Mester és tanítványa című koncerten Misi mentorával és példaképével, Bogányi Gergellyel lép majd színpadra.

“A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség örömmel ajánlotta fel a sisakot, mert számunkra fontosak a tehetségek, akkor is, ha nem a motorsportban bontogatják a szárnyaikat, és Anna-Sofia igazán megérdemli, hogy a magunk módján segítsünk neki” – nyilatkozta Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke.

Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy “A társadalmi szerepvállalás mindig is fontos volt a Hungaroring számára, és ez a sisak, amelyet a 2017-es Formula 1-es mezőny minden tagja aláírt, felbecsülhetetlen eszmei értékkel bír. Anna-Sofia életigenlése és akaratereje olyan példamutató, hogy megérdemli a világ leggyorsabb autóversenyzőinek támogatását – még ha ezt közvetve, a Hungaroring közreműködésével kapja is meg”.

 

http://egyszermarlattamautot.hu/2017/07/30/vettel-es-raikkonen-vorosre-festette-latvanyos-magyar-nagydijat/

 

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .