A Fitbit bemutatja a Fitbit Flyert, a sportoláshoz tervezett vezeték nélküli fülhallgatót

A Fitbit első Bluetooth fülhallgatója tartós, cseppálló, és testreszabható. Tiszta hangzása és erőteljes basszusa motiválja viselőjét.

A hordható okoseszközök piacán vezető Fitbit ma bemutatta a Fitbit Flyer™-t. A Fitbit Flyer edzésekhez ideális vezeték nélküli fülhallgató, amely erőteljes hangzásának, izzadságálló és testreszabható kialakításnak köszönhetően még a legkeményebb edzéseken is képes motiválni. Ez az első olyan vezeték nélküli fülhallgató, amely a Waves MaxxAudio legmodernebb technológiájával van felszerelve. Két külön hangprofil elérhető a készüléken, így a felhasználó tetszőlegesen beállíthatja a számára ideális zenehallgatási paramétereket. Tökéletesen kompatibilis a Fitbit új Fitbit Ionic™ okosórájával: egyaránt hallgathatók vele kedvenc zenéink, a Pandorai legjobb állomásai, vagy az Audio Coaching programok is, és mindez telefon nélkül.ii A Flyer már most előrendelhető, 2017 októberétől pedig az áruházakban is megjelenik majd.

A legelső, zenei tárhellyel is rendelkező okosóránk bevezetése mellett természetes, hogy termékkínálatunkat egy minőségi vezeték nélküli fülhallgatóval is bővítjük, ezzel is segítünk a felhasználóknak elérni a céljaikat” – közölte James Park, a Fitbit vezérigazgatója és társalapítója. „Kutatásaink kimutatták, hogy a fitneszedzések nyomon követésére alkalmas eszközök tulajdonosainak 64%-a érdeklődik vezeték nélküli fülhallgatók vásárlása iránt. Így hát érdemes bevetnünk páratlan egészségügyi és fitnesz szakértelmünket, és megadni a fogyasztóinknak azt, amit leginkább keresnek: remekül illeszkedő, nap mint nap és edzés közben is megbízható fülhallgatót, kiváló minőségű, erősen motiváló hangzással.”

A Flyer az új Fitbit Ionic-hoz is csatlakoztatható, így az edzések alatt nem csak az elégetett kalóriák vagy a megtett lépések, de a zenei aláfestés is motiválhatja viselőjét. Ezen felül hallgathatók a szakértők által tervezett futó- és gyaloglóprogramok az Audio Coach applikáción keresztül, így saját ütemben fejleszthető az állóképesség, sebesség, vagy formálható a külső. (Az Audio Coach ősztől elérhető okostelefonon a Fitbit Coach alkalmazásból, 2018-tól pedig a Fitbit Ionic okosórán is.)

A legkeményebb edzéseket is bírja

A Flyer kialakítása során figyelembe vettük a fitneszedzések körülményeit. A fülhallgató tartós kialakítású, víztaszító nano-bevonattal van ellátva, amely eső-, permet- és izzadságálló. A cserélhető fülcsúcs- és szárnyelemekkel személyre szabható a fülhallgató illeszkedése, így edzés alatt is kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a fülbe. Akár hat órán keresztül is képes zenét játszani; valószínűleg előbb fáradunk ki mi, mint a fülhallgató! Ha azonban egy kis plusz akkumulátor-élettartamra van szüksége, a Flyer 15 perces gyorstöltése még egy óra további működést biztosít. A Flyerről további tudnivalókat találhat itt.

Látom, hogy a zene mennyire pozitív hatással van az ügyfeleinkre minden nap. Megadja nekik azt a plusz löketet, amire a keményebb, hosszabb edzésekhez szükségük van” – mondta Harley Pasternak, a Fitbit nagykövete. “A Fitbit Flyer egy tetszetős és kényelmes fülhallgató, amely tökéletesen együttműködik az új Fitbit okosórámmal. Emellett kiváló a hangminősége, lehet arra összpontosítani, amire kell: a következő ismétlésre vagy a gyaloglásra, és nem pedig arra, hogy vajon a fülhallgató az ember fülében marad-e.”

A kiváló minőségű hangzás motiválja az edzést

A Flyer precíz kialakítása kiváló minőségű, tiszta hangzást biztosít, dinamikus hangtartománnyal. A hangzást tovább javítja az AAC vezeték nélküli kodek, a fülhallgató passzív zajszigetelése pedig enyhíti a külső zajok zavaró hatását. Az eszköz két különböző hangbeállítással rendelkezik: Signature, amely az alap hangzást nyújtja, és Power Boost, ami pedig kihangsúlyozza a basszust a zenében. A fülhallgatón található vezérlővel választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő profilt. A Flyer az első olyan fülhallgató, amely a Waves MaxxAudio technológiát alkalmazza. Ezt a technológiát a slágerek, nagyszabású mozifilmek és videojátékok hangprodukciójához alkalmazzák, a Flyer Power Boost beállításával felerősítve hallhatja a basszust, tiszta hangkép mellett.

Alapvető funkciók az egész napos zenehallgatáshoz

A Flyer tartós kialakításának és kiváló hangminőségének köszönhetően ezek a fülhallgatók nemcsak az edzésekhez ideálisak, hanem mindennapi viselethez is tökéletesen alkalmasak. A 3 gombos vezérlő segítségével könnyedén beállíthatja a hangot, szüneteltetheti a lejátszást, és menet közben is válthat a zeneszámok között, ugyanakkor a készülék hangjelzésekkel hívja fel a figyelmét a bejövő hívásokra, az akkumulátor élettartamára, a dal hangerejére és egyéb más beállításokra. A fülhallgató egyszerre két készülékhez is csatlakozhat. Az eszközökhöz csatlakoztatva könnyedén válthat a számítógépen vagy a Fitbit Ionic-on történő zenehallgatás és a bejövő hívások között, vagy akár digitális asszisztenssel is beszélgethet, mint például Cortanával (a Google virtuális asszisztensével) vagy Sirivel. A kettős mikrofon kiváló minőségű, kihangosító nélküli telefonhívásokat tesz lehetővé. A mikrofon kiküszöböli a külső zajokat, így szeles időben vagy városi zaj mellett is tisztán hallhatja a zenét.

Árak és elérhetőség

A Fitbit Flyer két színben elérhető: holdszürke és alkonyatkék. Jelenleg előrendelhető 129,95 euró áron, a Fitbit.com-on, illetve holnaptól egyes online forgalmazóknál. A Flyer 2017. októbertől az üzletekben világszerte, valamint a főbb észak-amerikai forgalmazóknál (pl. Amazon, Best Buy, Brookstone, Nordstrom, Target) lesz kapható.

A Fitbit ma jelentette be a Fitbit Ionic és Fitbit Aria 2™ készülékeit, továbbá az új prémium tanácsadó és útmutató programját is; a sajtóközlemények és képek itt megtekinthetők: www.fitbit.com/press

semények hatására azok elévülnek.

i Pandora Plus előfizetéssel, amely csak az USA-ban elérhető.

ii A Fitbit Coach és az Audio Coaching szolgáltatások 2017. ősztől lesznek elérhetők az alkalmazáson belül. Az Audio Coaching 2018-tól a Fitbit Ionic készüléken is elérhető lesz.