Férjhez ment a Nemzet Szépe szépsége

Egy éves párkapcsolat után mondta ki a boldogító igent párjának Eisam Eldeen Yasmin. A félig szudáni származású szépség és férje egyelőre csak a polgári esküvőn vannak túl, a különlegesnek ígérkező lagzit későbbre tervezik.

Férjhez ment a Nemzet Szépe 2018-as döntőjén megismert Eisam Eldeen Yasmin. A 26 éves lány egy éves párkapcsolat után mondott igent a férjének.

“Körülbelül egy éve vagyunk egy pár, de ő már hónapokkal korábban “kinézett magának”. Kellett egy pár hónap mire kiderítette a nevem, és még egy pár hónap mire meggyőzött, hogy ebédeljek vele. Én nem vagyok egy könnyű eset. Szeretem alaposan megvizsgálni az embert, így kiderül van-e értelme a személyes találkozónak. Szerintem nagyon nehéz dolga volt a páromnak, de a kitartásának köszönhetően végül egymásba szerettünk” – mondta Eisam Eldeen Yasmin, akinek édesanyja magyar, édesapja pedig szudáni származású.

A Nemzet Szépe versenyzője és újdonsült férje egyelőre csak polgári esküvőt tartottak, ugyanis nigériai származású párjával egy különleges lagzit szeretnének tartani a későbbiekben.

“A lagzit későbbre tervezzük, és különlegesre. A párom nigériai származású, így szeretnénk mind a kettőnk családjának a hagyományait belevinni a közös ünneplésbe” – tette hozzá Yasmin, aki még mindig versenyben van a közönségkedvencek között az interneten, és már nagyon izgul a szavazás végeredménye miatt.

“Kíváncsi vagyok ki lesz a közönség általi befutó, és hogy mennyire egyezik ez a zsűri véleményével. Úgy gondolom, hogy nagyon izgalmas ez a szavazás a minden nap változó eredményekkel” – tette hozzá a szépség, aki ha megnyeri az internetes közönégszavazást, együtt utazhat majd Balira az idei győztessel, Fenesi Krisztinával.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .