Felforrósítja a februárt a Kölcsönlakás most debütáló betétdala 

A Kölcsönlakás végefőcím dala már jóval a film premierje előtt, február 3-ától hallható lesz a rádióban, illetve utána a közösségi média platformjain. A Geszti Péter szövegíró, illetve Rakonczai Viktor zeneszerző együttműködéséből megszületett Csalj meg! című slágergyanús szerzemény Balla Eszter – aki egyúttal a film egyik főszereplője is -, illetve Varga Viktor érzelmes és érzéki előadásában lesz élvezhető, amiből egy rövid ízelítőt már most megosztanak a közönséggel a készítők.

„A Csalj meg! korántsem hagyományos szerelmes dal. Ez kifejezetten a szeretők, a vágytól bódult titkos párok zenébe öltött vallomása: csábító, flörtölő, könnyűvérű sláger, mint amilyen a film. Könnyed és kicsit pimasz az egész, miközben a refrén meglepő fordulatot hoz szövegileg. Hab, csók és pezsgő három percben.” – avatott be a szám keletkezésének hátterébe Geszti Péter.

A Kölcsönlakás végefőcím dalát többféle feldolgozásban is meghallgathatja majd a közönség az elkövetkező hetekben. A Balla EszterVarga Viktor kettősével rögzített változat mellett készült egy, a Kölcsönlakás szereplőivel forgatott meglepetés klip, amelyben a film sztárjainak előadásában csendül fel a dal. Ezt a kicsit szédült, bolondos és örömzenei verziót a film végén láthatják majd a nézők a mozikban. Ugyanakkor az alkotók gondoltak a legfiatalabb generációkra is. A rájuk hangolt remix változat DJ Newik és társszerzője, Spigiboy révén kaphat szárnyra, akik a február 11-ei BMA díjátadón a szélesebb publikum előtt, színpadi show kíséretében mutatják be a saját Csalj meg! átdolgozásukat.

„A film zenei világával szinte az első perctől fogva sokat foglalkoztunk. Azt akartuk, hogy az olyan műfaji változatosságot kínáló dallamokra, zenei betétekre épüljön, amire felkapja a fejét a néző, és miközben hallgatja, elkezdi dúdolni a fülbemászó rigmusokat. Ennek szellemében született meg a decemberben bemutatott első betétdalunk, az Every Day is Sunday Freddie előadásában, illetve a most debütáló Csalj meg! című végefőcím dalunk is.” – emelte ki Dobó Kata, a Kölcsönlakás rendezője.

A Kölcsönlakás teljes zenei albuma, amely számos szimfonikus szerzeményt is tartalmaz Czomba Imre zeneszerző jóvoltából, már elérhető, letölthető a Google Play-ről, a Pandoráról és a YouTube Musicról is.

            IC Press