A Feilo Sylvania erős lépéssel nyit az okosvilágítási piacra

A Feilo Sylvania bemutatta a speciálisan okosépületek és okosvárosok igényeit kiszolgáló intelligens világítási rendszerét. A legkorszerűbb hálózati technológiákat alkalmazó SylSmart világítási modulok felhasználásával kialakított decentralizált rendszerek szakítanak a hagyományos vezérlési paradigmával, és új utakat nyitnak meg a világítástechnikában.

A Feilo Sylvania bejelentette az univerzálisan testreszabható SylSmart termékcsaládját, amely bármely vállalat számára lehetővé teszi az intelligens világítási rendszer kiépítését, függetlenül annak méretétől és profiljától. Az IoT, a Big Data, és a felhőalapú hálózati technológiákra épülő SylSmart ökoszisztémának köszönhetően a hagyományos hardver alapú infrastruktúra mellett jelentős szerepet kapnak az okosépületek és okosvárosok számára nyújtott kiegészítő szolgáltatások, amelyek új eszközt kínálnak az épületek gazdaságos üzemeltetéséhez.

A Feilo Sylvania a kezdetek óta az innovatív világítástechnikai megoldások fejlesztésének egyik meghatározó vállalata, és a jövőben is az iparág globális úttörője kíván maradni. Az IT technológiák folyamatos fejlődésével párhuzamosan a terület jelenleg gyökeres átalakuláson megy keresztül, aminek következtében a Feilo Sylvania olyan világítástechnikai szolgáltatóvá válik, amely a világításon túlmutató, magas hozzáadott értéket képviselő kiegészítő megoldásokat kínál ügyfeleinek, új üzleti lehetőségeket teremtve ezzel az előretekintő szervezetek számára” – mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa Kft közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója.

A SylSmart megoldások tökéletes felhasználói élményt kínálnak, támogatják a nagy mennyiségű adatfeldolgozást, és szakítanak a világítástechnikai piacot jelenleg uraló hagyományos “ipari” vezérlés paradigmájával. Az osztott mesterséges intelligencián alapuló megoldások alkalmazzák a legmodernebb IoT technológiákat, mint például az interoperábilis Bluetooth-hálós kommunikációt, a felhőalapú szoftver szolgáltatásokat, és a mobilalkalmazásokat futtató interfészeket.

A portfólió széles választéka megoldásokat kínál a kis irodai alkalmazásoktól kezdve a fejlett, magas hozzáadott értéket nyújtó szolgáltatásokkal (például a érzékelők által összegyűjtött foglaltsági adatokon alapuló optimalizációs lehetőségek) kiegészített épületvilágítási rendszerek kialakítására is.

Az intelligens világítás már nem távoli álom, hanem valóság. Világszerte több kereskedelmi projektünk van, ahol az ügyfeleink már élvezik a SylSmart Beyond megoldások előnyeit, amelyek hozzáadott értéke akár tízszer nagyobb lehet, mint önmagában az energiahatékony világítás. Stratégiai megközelítésünk alapja, hogy informatikai vállalatok széles körével – például induló vállalkozásokkal, világításvezérléssel foglalkozó cégekkel – együttműködve, közösen hozunk létre egy széles területet felölelő, az ügyfelek számára számos értéket nyújtó komplex környezetet” – tette hozzá Bastiaan de Groot, a Feilo Sylvania globális stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója.

A SylSmart megoldások maximális energiahatékonyságot biztosítsanak, és megfelelnek a legmagasabb szintű szakmai előírásoknak (BREEAM, LEED ESTIDAMA). A SylSmart eszközkészlet a felhasználói igényeknek megfelelően három különböző szintből áll.

A SylSmart Standalone könnyen telepíthető és üzemeltethető megoldás, amely nem igényel széleskörű infrastruktúrát, telepítése és használata egyszerű és intuitív.

A SylSmart Connected olyan rugalmas vezérlési lehetőségeket kínál a felhasználók számára, amelyek telepíthetők egyetlen épületbe, de használhatók tágabb alkalmazási területeken is. A SylSmart Connected tulajdonságai közé tartozik az automatikus üzembe helyezés és a decentralizált intelligencia, melynek segítségével a helyiségek több tulajdonsága kezelhető és vezérelhető. A SylSmart Connected automatikusan felismeri az épület kihasználtságát, és ennek megfelelően konfigurálja a világítási rendszert.

A SylSmart Connected kínálatán alapuló SylSmart Beyond maximálisan kihasználhatóvá teszi az IoT világítási infrastruktúra kínálta lehetőségeket. A gazdaságosság mellett jelentős értéket képvisel az ügyfelek számára az elemzések területén, az eszközök nyomon követhetősége és a beltéri navigáció révén, így a rendszer telepítésével egy valóban intelligens épület hozható létre.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .