Ezeket a készülékeket vásárolják a magyarok karácsonyi ajándéknak

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A kiszemelt termék kiválasztásánál fontos odafigyelni annak minőségére is

A konyhai kisgépek szempontjából a karácsonyig tartó időszak lehet a legerősebb a Sencor várakozásai szerint. A hazai vásárlók ilyenkor az átlagosnál szebb, igényesebb és kicsivel drágább készülékeket keresik, mivel a kiszemelt termékeket leginkább ajándéknak szánják. „Az idei év slágertermékei között vannak a nutridrink mixerek, a smoothie készítők, de sokan keresik a dizájnosabb kávéfőzőket is.” – hívta fel a figyelmet Lucza András, a Sencor termékmenedzsere.

A magyar vásárlók évről-évre egészségtudatosabbak, éppen ezért egyre többen vásárolnak ajándékba nutridrink mixereket, mert ezekkel gyorsan és kényelmesen készíthetők vitaminokban gazdag, gyümölcs- és zöldségkoktélok. „Ezen készülékek előnye, hogy a gabonafélékben, magokban és diófélékben található, nehezen hozzáférhető tápanyagokat is képesek kinyerni” – tette hozzá Lucza András.

Töretlen népszerűségnek örvendenek a idehaza a smoothie készítő mixerek is. A titán bevonatú, rozsdamentes acélkések megőrzik az enzimeket és a vitaminokat, emellett csökkentik a smoothie italok oxidálódását. Szintén fontos előnyük, hogy ezen készülékek mixelő edénye BPA-mentes, szinte törhetetlen Tritánból készül és akár egy autó italtartójában is elfér. „Talán nem túlzás azt állítani, hogy napjainkban az egészség a legfontosabb kincs, ha valaki ezt adja szeretteinek, nem dönthet rosszul” – hangsúlyozta Lucza András.

Szintén slágertermékeknek tekinthetők a kávéfőzők. A vásárlók ebben a szegmensben főleg a dizájnos megjelenéssel rendelkező gépeket keresik, de az eszpresszó kávéfőzők is népszerűnek számítanak. Sokan pedig nagyra értékelik az olyan praktikus, kompakt méretű gépeket, melyekkel nemcsak kávé, hanem akár tea is készíthető.

Bármelyik gyártó termékére is esik a választás fontos, hogy vásárlás előtt vizsgáljuk meg a termék minőségét. Vannak olyan készülékek, amelyek rendkívül alacsony árukkal hívják fel magukra a figyelmet, azonban ezeket nem a mindennapos használatra és a hosszú élettartamra tervezték” – jegyezte meg a Sencor termékmenedzsere. Hozzátette: mindig szem előtt kell tartani az ajándékozott szokásait, hogy milyen gyakran és hol fogja használni a készüléket, emellett a megfelelő szervizháttér meglétét is érdemes ellenőrizni.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .