Évösszegző Kollányi Zsuzsival és Vasovski Norbival

Szívhez szóló felvétellel jelentkezik Kollányi Zsuzsi és Mr. Vasovski párosa

Mr. Vasovski x Kollányi Zsuzsi – Fohász

Hazánk egyik legkedveltebb énekesnője és a Vasovski Symphonicból már jól ismert DJ/producer ezúttal egy komolyabb hangvételű dallal igyekszik egy kis reménysugarat csempészni ebbe a másképp alakult évbe.

„A „Fohász” a 2020-as évre jellemző általános hangulatot, a korlátozásokkal járó mindennapokat, valamint a jövőnkkel kapcsolatos bizakodást és reményt dolgozza fel” – mesélte Zsuzsi az újdonságról.

„Mindannyiunk élete teljesen felfordult idén, mindenki másképp birkózik meg az elé gördülő nehézségekkel. Szeretnénk, ha ezzel a zenével erőt adhatnánk másoknak ebben az embert próbáló időszakban, és a refrént közösen énekelve, együtt vonzanánk be a pozitív változást a világba!” – tette hozzá az énekesnő.

A „Fohász”-hoz készült videóban Zsuzsit a karantén rabságában, Mr Vasovskit pedig az elidegenedett városban láthatjuk. A legsötétebb órákban is keresik a fényt, ami átsegíthet mindannyiunkat a nehézségeken. 

Zsuzsi és Mr. Vasovski barátsága a Vasovski Symphonic színpadi produkciónak köszönhető, melyben sokszor rázták már fel a közönséget közösen az elektronikus zenei stílusok és a klasszikus hangzás keresztezésével, ezt követően, idén nyáron a mutatták be a könnyed hangulatú „Lélegezz”  című első közös szerzeményüket. Nézzétek meg legújabb kollabjukat itt.

MEGNÉZEM