Eljött a Top Team 2017–2018 ideje

Képességek, tudás és szakértelem – erről szól a Scania Top Team versenye. A mostani 2017–2018-as eseményen, amely egyúttal továbbképzés és csapatmunka is, 70 országból mintegy 8000 szerelő és alkatrész-értékesítő vesz majd részt, megmutatva szakmai felkészültségüket.

A Scania ügyfelei prémiumszolgáltatást várnak el, ezért a frontvonalban dolgozó munkatársaknak jól felkészültnek kell lenniük, hogy kielégíthessék az igényeiket. A legjobb képességű, szolgáltatástudatos szerelők és alkatrész-értékesítők nyújthatják a lehető leghatékonyabb kiszolgálást az ügyfeleknek.

A Scania Top Team versenyen való részvétel a legjobb módja annak, hogy a szervizekben dolgozók fokozzák szakmai felkészültségüket, amely egyúttal egy jó továbbképzési lehetőség is, ahol bővíthetik a Scania termékeivel és szolgáltatásaival kapcsolatos tudásukat.

Rekordszámú ország nevezett be a 2017–2018-as eseményre, amelyet már tízedik alkalommal rendeznek meg nemzetközi szinten.

Scania Top Team világbajnoki döntő

A Scania célja, hogy a fenntartható szállítási rendszerre való átállásban a valódi partneri kapcsolatokat középpontba állító élenjáróként ismerjék. Ezért az idei évben a „Vezetni a változást” mottó játssza majd a központi szerepet, így a nevezők ezzel a területtel kapcsolatos tevékenységekben vesznek majd részt, amikor éppen nem versenyeznek.

Az országos döntőket 2018 márciusában tartják majd, amelyeket regionális döntők, végül pedig a világbajnoki döntő követ. Ezt 2018 decemberében Svédországban, Södertälje városában rendezik majd meg.

A világbajnoki döntő résztvevői a világ minden részéről érkező élvonalbeli kollégákkal versenyeznek majd. A győztes csapat díja 50 ezer euró, míg a második és a harmadik helyezést elérő csapat 30 ezer, illetve 20 ezer eurót kap.