Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet fővárosi ételosztása

Napi 1000 adag melegételt osztanak ki öt napon át

A szeretetvendégségen az étel mellett feldíszített, fűtött sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat

Elkezdődött az Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos adventi-karácsonyi melegétel-osztása a fővárosban. Öt napon át, december 19. és 23. között naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a Segélyszervezet munkatársai a hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára. December 19-én, kedden az ételosztást támogató PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft. és az Ökumenikus Segélyszervezet munkatársai, önkéntesei osztották ki az ételadagokat. Az ételosztásban részt vett Schmitt Pálné Makray Katalin, Hampel Katalin (divattervező) és barátaik, valamint Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója is. A szeretetvendégség menüje székely káposzta tejföllel, bejgli, valamint kenyér, tea, szaloncukor és gyümölcs volt.

A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez. A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni!

A rászorulókat 2017. december 23., szombatig, minden nap 11 órától a Budapest XXI. (Csepel), Kossuth Lajos u. 138-148. közötti lakótömbbel szemben, a Shell benzinkút előtti parkolóban felállított fűtött sátorban várják a szervezők. A szerdai menü rizseshús lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .