Elindult az első magyar online üzleti közösség

A Brillit.com vállalkozások ezreit kapcsolja össze, akik a most bemutatott weboldalon keresztül másodpercek alatt kérhetnek egymásról árajánlatokat, és az üzleti kapcsolat létrejötte előtt láthatják a leendő partnerről mások által írt véleményeket is. Az első magyar online üzleti közösség elsőként a dél-alföldi régióban érhető el, de a tesztidőszakot követően országszerte segítik majd a vállalkozókat. Szolgáltatásaik többsége ingyenesen használható bármely cég számára függetlenül típustól vagy mérettől.
A vállalkozásoknak általában a legnagyobb kihívást a folyamatos üzletszerzés és a minőségi partnerkapcsolatok kiépítése jelenti. Az üzleti világ ezen problémájára ad választ az újonnan indult Brillit.com, az első magyar online üzleti közösség.
A Brillit segít összekapcsolni a vállalkozásokat az online térben anélkül, hogy találkoznának. Ha egy bizonyos termékre vagy szolgáltatásra van szükségünk, célirányosan megkapjuk azon cégek listáját, akik segítségünkre lehetnek. Ezután ajánlatot kérhetünk egyszerre több cégtől is, melyeket összegezve jelenít meg az alkalmazás, és a kapott ajánlatok közül egy kattintással választhatunk. Ezzel lényegesen leegyszerűsödik az árajánlatok kérése, és felgyorsítja az üzleti folyamatokat is.
A minőség is számít, nem csak az ár
“A Brillitnek nem az a célja, hogy leszorítsa az árakat, hanem az, hogy a vásárló és az eladó is maximálisan elégedett legyen. Éppen ezért a weboldal nem csak üzleti „tudakozó”, hanem közösségi oldal is egyben. Célunk egy olyan üzleti közösséget létrehozni, amely tagjai megbízhatóak, ellenőrizhetőek, ezért minden tranzakció után értékelhetik egymást a vállalkozások” – mondta Kovács Imre, a Brillit egyik vezetője, aki saját saját hűtéstechnikai vállalkozását sikerre vitte, és megtapasztalta ezeket az igényeket.
Az új platformon a beszerző egy helyen látja az összes árajánlatot, amelyek közül eldöntheti, hogy melyik a legmegfelelőbb számára. Beszerzéseikkel, ajánlataikkal kapcsolatban minden változásról valós időben értesítik a felhasználókat, s ha a beszerző kiválasztotta a nyertest, a szolgáltatás automatikusan értesíti a többi árajánlattevőt is, így nem csak gyorsabb, de tervezhetőbb és transzparensebb is a folyamat.
Támogatják a kezdő és fiatal vállalkozókat
A Brillit.com kiemelt figyelmet fordít a kezdő és fiatal vállalkozókra, hiszen tudják, hogy bár értenek a szakmájukhoz, terméküket, szolgáltatásukat sokszor nem tudják megfelelően értékesíteni. A Brillit csapata egy olyan rendszert hozott létre, amely összehozza a keresletet a kínálattal, hogy gyorsan és hatékonyan kerüljenek kapcsolatba a vállalkozások, vagyis a beszerzők a kivitelezőkkel. Ha egy cég a kínálati oldalt erősíti, böngészhet a felkínált munkák között, és szabadon adhat ajánlat a lehetséges megbízóknak.
A Brillit minden felhasználója számára nem csak irányított szolgáltatásokat tartalmaz, hanem saját felületet is biztosít, ahol a cégek bemutathatják tevékenységüket, referenciáikat. Ez a lehetőség azon vállalkozások számára kifejezetten értékes, amelyek nem, vagy csak minimálisan rendelkeznek online megjelenéssel.
Az első magyar online üzleti közösség elsőként a dél-alföldi régióban érhető el, de a tesztidőszakot követően országszerte segítik majd a vállalkozókat. A Brillit hosszú távú célja, hogy nem csak a lokális üzleti kapcsolatok kiépítését segítse, hanem a nemzetközi piacot is közelebb hozza a vállalkozók számára, és ezzel még jobb minőségű, és komplexebb kapcsolatok kialakítását segítse elő.