Elderbrook hamarosan érkező nagylemeze előtt itt egy előfutár

A Grammy-díjas multiinstrumentalista, producer és énekes/dalszerző, Elderbrook összeállt a lemezlovas, Amtrac-cal “I’ll Be Around” című legújabb eufórikus gyöngyszeméért.

A szárnyaló szintetizátorokat, álomszerű énekhanggal párosító „I’ll Be Around” atmoszférikus elrendezése minden bizonnyal káprázatos reakciót vált ki a rajongókból. Az újdonság Elderbrook következő második stúdióalbumának, a ‘Little Love’-nak újabb előzeteseként érkezik, amely 2023. március 31-én jelenik meg.

Igazi jelenség az autodidakta multiinstrumentalista, producer és énekes-dalszerző, Elderbrook, aki a tánczene legnagyobb neveivel folytatott együttműködéseiről ismert, mint például Diplo, Camelphat, Black Coffee, Bob Moses, a Martinez Brothers és a Carnage. Eközben elismert debütáló albuma, a ‘Why Do We Shake In The Cold?’ olyan slágereket tartalmazott, mint a “Numb” és a “Something About You”-t, legutóbbi EP-je, az ‘Innerlight’ pedig egy Bob Moses-szal való együttműködést.

Friendly Fires, a Jungle, Rüfüs Du Sol és az Odesza társaságában turnézott a sztár dj, eddig több mint 1 milliárd streamet gyűjtött össze, és a 2023-as Coachella felállásban is bejelentették, Elderbrook továbbra is az elektronikus szcéna éllovasa.

Az „I’ll Be Around” megjelenése még nagyobb várakozást vált ki Elderbrook függőben lévő ‘Little Love’ projektje előtt.

NÉZD MEG ITT!