Egyensúly, harmónia, nyugalom

Japán varázslatos tájai ihlették a B&O PLAY őszi-téli kollekcióját

Évszakról-évszakra új egyedi színekben mutatja be a B&O PLAY legikonikusabb hangszóróit, fej- és fülhallgatóit. A tavaszi-nyári üde mandarin és puha homokszín után a márka most az ősz színeibe lehel új életet. A nagyvárosok látképét idéző párás szürke, vibráló lila, finom ibolya és bordóba hajló barna hangeszközökből álló limitált kollekciót Japán ihlette. Az a varázslatos pillanat, ahogy a derengő őszi fények váratlan színei békéssé és nyugodttá változtatják a legvadabb tájat is. Felejtsd el idén a szürke hétköznapokat, és keresd a nyugalmat, a harmóniát a B&O PLAY új kollekciójának eszközeivel!

A limitált színeket a B&O PLAY-től már megszokott anyaghasználat és dizájn teszi még izgalmasabbá. A letisztult vonalak, az egymással harmonizáló bőr és fém anyagok együttesével a hordozható Beoplay P2 és A1 hangszórók, a H4 fejhallgató és H5 fülhallgató tökéletesen passzol majd az őszi-téli outfitedhez.

Beoplay P2

Az eddigi legkisebb B&O PLAY hordozható hangszóró, a P2 ősszel orgona, natúr és barna színekben pompázik. A kavics alakú P2 akár a zsebedben is elfér, így bárhol, bármikor veled lehet, hogy megadja az alaphangot életed ritmusához. Az egyedülálló Bang&Olufsen hangzással pedig bárhol, bármikor segít kitűnni a tömegből.

Beoplay H4

Engedd át magad a zenének bárhol vagy, kötöttségek nélkül. A nyugodt lila és finom szürke vezeték nélküli Beoplay H4-el a pillanat csak a tiéd lehet. Élvezd a percet, és engedd, hogy a zene vezesse érzékeid!

Beoplay H5

Találd meg az egyensúlyod az ezüstösen csilllogó vízpára színét idéző Beoplay H5 fülhallgatóval. Fuss együtt a felkelő nappal vagy mozdulj a városi nyüzsgés ritmusára, a vezeték nélküli H5 bárhová elkísér.

Beoplay A1

Tökéletes hang a szoba bármely pontján, az utcán, de még a hegyekben is! A Beoplay A1-től nemcsak kifogástalan zeneélményt kapsz, hanem a legstílusosabb kiegészítőd is lesz egyben. Ibolya és barna színben kalandra csábít! Ne állj ellen!

A Beoplay 2017-es őszi-téli kollekciója augusztus 31-étől érhető el Magyarországon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon:

Beoplay P2 hordozható hangszóró, 49 990 Ft

Beoplay H4 vezeték nélküli fejhallgató, 89 990 Ft

Beoplay H5 vezeték nélküli fülhallgató, 74 990 Ft

Beoplay A1 hordozható hangszóró, 74 990 Ft

A kollekcióról további információ elérhető:

https://www.beoplay.com/landingpages/aw17