Egyedülálló ebikeshop nyitott az Atlanta Centerben

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Mostantól még nagyobb területen várja az érdeklődőket az egyik legnagyobb hazai elektromos kerékpár szaküzlet a törökbálinti Atlanta Centerben. Az új üzlet előtti parkolóban márciusban rendezik meg Magyarország legnagyobb elektromos kerékpár kiállítását, ahol több mint 200 prémium pedelec modellel lehet közelebbről megismerkedni.

Az ebikeshop kerékpár szaküzlet és szerviz február 1-jén nyitott újra Törökbálinton, az M0-M1-M7 autópályák közelében elhelyezkedő Atlanta Centerben, miután 210 m2-ről közel 500 m2-re bővítette üzlethelységét. Az új üzlet még nagyobb területen, még nagyobb választékkal várja a pedelec-ek iránt érdeklődő közönséget.

Nagyon örülünk, hogy az Atlanta Center kiváló lokációjának és a kedvező bérleti konstrukcióinknak köszönhetően Magyarország legsikeresebb elektromos kerékpár szakértőjét is a bérlőink között tudhatjuk, és bízunk benne, hogy a nagyobb terület hozzájárul majd partnerünk további fejlődéséhez” –mondta el Kovács András, az Indotek Group értékesítési igazgatója.

Az új üzlet előtti parkolóban március 24-én és 25-én rendezik meg a Pedelec Parádét, Magyarország legnagyobb elektromos kerékpár kiállítását, ahol bárki kipróbálhatja az üzletben kapható prémium pedelec-eket. A rendezvényen a legjobb szakemberek és tanácsadók állnak a látogatók rendelkezésére, akik segítenek eligazodni elektromos bringák világában, bemutatják az új modelleket, és a hozzájuk kapcsolódó eszközöket.

Az ebikeshop több mint 7 éve foglalkozik az elektromos kerékpárok szegmensével és nagy rutinunk van az egyénnek megfelelő ebike kiválasztásában, a szakértelem mellett azonban minden vállalkozás fejlődése szempontjából fontos a megfelelő üzlethelység. Nagy megkönnyebbülést jelent, hogy ezen a téren olyan partnerre találtunk, akire hosszútávon is támaszkodhatunk, mivel így energiáinkat az üzletfejlesztés más területeire tudjuk összpontosítani” – mondta el Szatzger Ákos, az ebikeshop tulajdonosa.

Az Atlanta Center a kiváló lokációnak és a fejlett infrastruktúrának köszönhetően kitűnő lehetőségeket kínál bármely vállalkozás számára, egységei jól funkcionálnak mind telephelyként, mind kis- és nagykereskedelmi központként. A „B” kategóriás ingatlanpiacon piacvezető Indotek Group cégcsoport tulajdonában lévő ingatlanok hasznosításával foglalkozó In-Management Kft. országszerte 1.000.000 m2 területű ingatlant kezel.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .