Egy szimpatikus roKON Amit magunknak választunk

Van egy mondás, miszerint az ember a szomszédait és a roKONAit nem válogathatja meg.
Ezt a mondást húzta keresztbe egyetlen mozdulattal a Hyundai, amikor piacra dobta legújabb modelljét, elvégre ez az autó igazi jó roKONAlehet bárkinek!

Az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy meghívást kaptunk a vadonatúj Hyundai Kona nemzetközi sajtóbemutatójára.

Csütörtökön reggel öten szálltunk repülőre, hogy Barcelonába utazzunk és a város körül kijelölt utakon (országút, autópálya,erdő…) ismerkedjünk a Konával.

Amikor a reptérnél a parkolóházban rácsodálkoztunk a felsorakozott gépekre, néhány percen keresztül gyönyörködtünk a formavilágban, az apró  dizájn trükkökben.

Mi hárman huppantunk egy autóba – először a kisebb motorral, majd a nagyobb erőforrással és 4×4-es hajtássalszerelt géppel kerültünk közelebbi kapcsolatba – és én úgy döntöttem, először utasként, az anyósülésen ismerkednék a masinával.
A Konába huppanva az egyik első meglepetés akkor ért, amikor becsatoltam a biztonsági övet, ugyanis az öv színe megegyezett az autó külső fényezésével.

Nem nagy trükk, ám mégis biztos, hogy nagy népszerűségnek örvend majd…

Azt is igen hamar megállapítottuk, hogy nagyon  jót tett az autónak, hogy a belsejében nem csupán egy szín uralkodik, hanem több helyen is színes szegélyek emelik ki a gombokat, a klímát, a sebességváltót és természetesen az üléseken is visszaköszönnek ezek a díszítőelemként szolgálómegoldások.

És, ha már említést tettem az ülésekről, akkor most azonnal le is írhatom, hogy akár vezetve, akár elől ülve, akár a hátsó sorban utazva – mert volt/lesz >>>