Egy igazi slágergyanús számmal mutatkozik be Gabe Marton

Gabe Marton – Halvány vagy

Romantikus dalszöveg, simulékony zenei alap és fülbemászó refrén, ennél nagyobb repülőrajtot nem is vehetett volna Gabe Marton, aki most szólóban is megmutatja, hogy mire képes.

Bizton állíthatjuk, hogy Gabe megtalálta az útját, hiszen „Halvány vagy” című szerzeménye ékes bizonyíték arra, hogy a rendkívül tehetséges énekes önállóan is megállja a helyét a zenei palettán. Bemutatkozó dala azonnali dallamtapadás, könnyed R’n’B hangzás, valódi modern hangszerelés mellett szívhez szóló, szerethető sorokat tartalmaz.

Gabe neve már ismerősen csenghet, hiszen a dalszerző a SzkiTon oszlopos tagja, akik a videós kontenteken túl már a húrokba is belecsaptak a közönség lenagyobb örömére és elismerésére, de ezen túlmenően Gabe már a Follow The Flow Fura Cséjével is alkotott, közös szerzeményüket már több mint 7 millióan látták a YouTbe-on.

Zeneileg, nehezen behatárolható a munkássága, hiszen a rap, R’n’B, pop, trap, rock, valamint a house stílusjegyei mind megtalálhatóak a dalaiban, melyekben olykor komoly, mindennapi témákat feszeget, vagy éppen szókimondóra veszi a figurát, de nem áll tőle távol az érzelmek hullámvasútja se, de humorban is feketeöves.  Minderre jöjjön a bizonyíték, a „Halvány vagy”, amit itt tudtok megnézni.

MEGNÉZEM