Dua Lipa – Levitating (feat. Madonna and Missy Elliott)

Mit szólnátok ahhoz, ha azt mondanánk Dua Lipa, Madonna és Missy Elliott jelentkezett közös dallal? Segítünk: az utóbbi évek egyik legnagyobb kollaborációjával van dolgunk!

A legtöbb előadó csak álmodni merne arról, ami Dua Lipával történik. A még csak 25 éves énekesnő lába előtt hever az egész világ, dalai sorra hódítják meg a rádiókat világszinten és most két legendával készítette el „Levitating” című dalának legújabb remixét!

A fiatal szupersztár idén jelentette meg várva várt nagylemezét „Future Nostalgia” címmel és nem túlzás, ha azt mondjuk, a 2020-as év egyik legnagyobb dobása lett a korong. A rajongók mellett a szakma is elismeréssel fogadta – az album olyan mesteri popfelvételeket sorakoztat fel, mint a „Don’t Start Now”, a „Physical” vagy a „Break My Heart”.

Augusztus 21-én pedig „Club Future Nostalgia – The Remix Album” címmel jelenik meg a korong fantasztikusa újragondolása, amin olyan ikonokus művészek teszik tiszteletüket, mint Gwen Stefani, Mark Ronson, vagy éppen Madonna és Missy Elliott.

Utóbbiak közreműködésével jelent meg az album első előfutára: a „Future Nostalgia” egyik legizgalmasabb felvételéhez, a discohimnusz „Levitating”-hez készült bomba verzió pedig akkorát robban, hogy csak pislogunk. A popikon Madonna és a rap-szcéna egyik legnagyobb női előadója, Missy Elliott fenomálisan egészítik ki egymást és adnak eszméletlen löketet a dalnak.

Mit is mondhatnánk: ezek után elképzelni se tudjuk, milyen meglepetéseket tartogat még az új lemez, de az biztos, hogy nem fog csalódást okozni!

MEGHALLGATOM