Dobó Kata a hegyre költözött és városi terepjáróra váltott

A gyönyörű vörös színésznő több mint 10 éven át Ford Fiestát vezetett, eddig a praktikus kisautóval szelte a városi utakat. Azonban a folyamatos vidéki ingázás miatt jól jön az  új Ford EcoSport  robusztusabb felépítése.

“Nemrégiben felköltöztük a budapesti Hegyvidékre, és a meredek utak néha bizony megkívánják azt a terepjárós magabiztosságot, amit az  EcoSport  nyújt, hogy biztonságban hazaérjek egy hosszú, akár 14 órás forgatási napról is. Mivel Szofit is én hordom oviba ezért különösen fontos, hogy a lehető legbiztonságosabb járművel utazzunk, a Ford EcoSportnál pedig keresve sem találhattam volna jobb megoldást. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy SUV-hoz méltóan magasabba ülök, jobban rálátok a forgalomra, ami extra biztonságérzetet ad” – mesélte Dobó Kata.

A színésznő a SUV funkcionalitások mellett kiemelte, hogy az új Ford EcoSport megtartotta a Fiestánál megszokott divatos, női stílusjegyeket is. Imádja a Fiestában már jól ismert B&O Play hangrendszert és az új EcoSport színét, mely vidám narancs színű, dögös fekete kiegészítőkkel.

A dinamikusabb, keményebb kisugárzású, mégis kifinomultabb külsővel megjelenő új EcoSport egyből belopja magát minden női vásárló szívébe. Ez a modell még karakteresebb stílust, még több kényelmet, sokoldalúságot és választási lehetőséget kínál – mindezt egy SUV funkcionalitásával és egy városi kisautó praktikumával ötvözi.

A vadonatúj Ford EcoSport részletes bemutatását az  Egyszer már láttam autót oldalon olvashatjátok.
Az EcoSport hazai sajtópremierjéről szóló beszámolót, illetve az autóról szerzett tapasztalatainkat pedig a  Teszt a lelke mindennek honlapon keressétek!