Dobjuk fel a fesztivált vibrálóan színes sminkkel!

Tűnj ki a tömegből!

 

HorgonyA nyár a bulik és a fesztiválok időszaka, ahol óriási teret kap az önkifejezés. Ennek pedig egyik legalapvetőbb eszköze a smink, hiszen egy kirobbanó színű rúzs, körömlakk vagy egy feltűnő tusvonal segítségével könnyedén megmutathatjuk a világnak színes és vidám személyiségünket. Az AVON most összegyűjtötte, hogy melyek egy ilyen színpompás smink legfontosabb kellékei.

A sminkelésnél bevett szokás, hogy mielőtt nekilátnánk, első lépésként eldöntjük, hogy szem-, vagy ajak hangsúlyos sminket szeretnénk elkészíteni. Ez alól azonban kivételt képeznek a fesztiválok, hiszen ilyenkor bátran hangsúlyozhatjuk mindkettőt színekkel, hogy vidám, bulis összhatást érjünk el. Ebben lesznek idén nyáron segítségünkre a Color Trend kirobbanóan színes újdonságai.

A fesztiválok alatt semmi sem túlzás, pláne nem, ha rúzsról van szó! Az élénk bogyós árnyalatoktól kezdve a merész pinken és piroson át a sötétbe hajló, vad tónusokig bármilyen színben pompázhatnak ajkaink. Szemezgessünk a Color Trend magas fedésű, krémes ajakrúzsaiból, amelyek közül mindenki megtalálhatja a fesztivál szettjéhez leginkább passzoló árnyalatot, hiszen azok porcelánszerű és bronzosan lebarnult bőrön is szuperül mutatnak. A világos bőrűek előnyben részesíthetik a finomabb pinkes és lilás árnyalatokat, míg a lebarnult bőrön pompásan mutatnak a narancsos és pirosas színek.

Hogy még izgalmasabbá tegyük sminkünket, használjunk színeket bátran szemsminkünk elkészítésénél is. Egy színes ceruza vagy folyékony szemhéjtus segítségével vadító cicás kontúrt húzhatunk vagy akár a szezon legnagyobb trendjét, a geometrikus tusvonalat is elkészíthetjük magunknak. Ha szeretnénk még egy kis csavart vinni a sminkünkbe, használjunk színes szempillaspirált, amely nem csak meghosszabbítja a pillákat, hanem kiemeli a szemet és garantálja az elismerő pillantásokat.

A metál színek ismét a fénykorukat élik ebben az évben, és hamar a nyár elmaradhatatlan slágerei lettek. A fesztivál szezonban trendi a metálos ragyogás, ami garantáltan kiemeli viselőjét a tömegből. Nem csupán ruhatárunkba tudunk metálosan csillogó kiegészítőket beilleszteni, hanem körmeinket is fénylő, vagány árnyalatokba öltöztethetjük az új Color Trend gyorsan száradó körömlakkokkal. Így a közönség soraiban bátran tombolhatunk feltett kezekkel, mindenkinek megmutatva menő manikűrünket.