DELL EMC Solution Demo Center Magyarországon – egy jövőbe mutató kezdeményezés

A CHS Hungary Kft. egy innovatív tréning- és demóközpontot hozott létre Budaörsön, ahol a legújabb DELL EMC technológiai megoldások kompromisszumok nélkül kipróbálhatók, és egy valódi tesztkörnyezet alakítható ki.

Ralf Jordan, a DELL EMC európai, közel-keleti és afrikai disztribúciós tevékenységéért felelős alelnöke hangsúlyozta, hogy a CHS által elindított DELL EMC demóközpont kulcsa a felhasználókkal való folyamatos kommunikáció, hiszen az ügyfelek a gyártó hiperkonvergens megoldásairól naprakész ismereteket szerezhetnek. Ezáltal a virtualizációs, adattárolási és hálózati megoldások mindenki számára testközelbe kerülnek.

A szeptember 8-i ünnepélyes megnyitón Németh Attila és Németh Levente, a cég tulajdonosai elmondták, hogy a tréningközpont létrejötte a CHS hosszú távú stratégiájának lényeges lépcsőfoka. A leendő vevők már a döntéselőkészítés fázisában valós munkakörnyezetben és terhelés mellett próbálhatják ki azokat a konfigurációkat, amelyeket a későbbiekben használni szeretnének. Ily módon mindenki a számára legmegfelelőbb megoldást vásárolja meg, amely a vevőelégedettség növekedése mellett a hosszú távú közös tervezést is segíti.

A 280 négyzetméteres központban 40 fő részére kialakított oktatóterem, exkluzív tárgyaló és szerverhelyiség található. Ami pedig a technikai környezetet illeti, a DELL EMC korszerű eszközeit és megoldásait (M1000e Blade, DELL EMC Storage PS, DELL EMC 48x 10Gb Switch, PowerEdge 13. és 14. generációs szeverei, FX2, VMware ESXi platform, TL2000 Autoloader) a központ látogatói egy teljesen független hálózaton próbálhatják ki.

Kedvező földrajzi elhelyezkedéséből adódóan nem csak a hazai rendszerintegrátorok és partnereik szempontjából van jelentősége ennek a tréningközpontnak, hiszen a környező országok képviselői is nagy érdeklődéssel fogadták a bejelentést, és személyesen vettek részt a megnyitón.