A Dell EMC kibővíti teljesen flash-alapú midrange tárolási megoldásait

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A vállalat bemutatta a teljesen flash-alapú új SC tárolókat és a Dell EMC Unity szoftverfrissítéseit, az új Future-Proof Storage Loyalty Program pedig gondoskodik a befektetések védelméről

 • A Dell EMC teljesen flash-alapú SC eszközökkel bővíti piacvezető midrange tárolási megoldásainak portfólióját: az új eszközök első osztályú teljesítményt és adatszolgáltatásokat nyújtanak, és felgyorsítják az adatközpontok korszerűsítését

 • A Dell EMC Unity-vel rendelkező ügyfelek ingyenes szoftverfrissítésekhez jutnak, amelyek lehetővé teszik a beágyazott deduplikációt, a szinkronizált fájlreplikációt, valamint az tárolóvezérlők online, adatmozgatás nélküli frissítését

 • Az új Future-Proof Storage Loyalty Programmal a mindrange rendszerekkel rendelkező ügyfelek befektetésvédelmet és több költségmegtakarítási lehetőséget is élvezhetnek

Budapest, 2017. december 12. A Dell EMC két új, teljesen flash-alapú SC tárolóval bővíti piacvezető midrange tárolási megoldásainak portfólióját1, és fontos szoftverfrissítéseket kínál a Dell EMC Unity platformhoz, melyek a hatékonyság növelése mellett költségmegtakarítást is jelentenek a vegyes blokk- és fájltárolási terheléseknél.

A Dell EMC bemutatta továbbá a tárolási megoldások hűségprogramját, a Future-Proof Storage Loyalty Programot, amely az iparágban elérhető legerősebb, hároméves elégedettségi garanciát és további előnyöket kínál az ügyfelek számára. Például teljes körű szoftvermegoldást, hardverbefektetés-védelmet, a tárolás hatékonyságára vonatkozó garanciát, biztonságos adatmigrációt, valamint a Virtustream Storage Cloud ingyenes használatát.

Első osztályú teljesítmény és vállalati használatra kész funkciók

A teljesen flash-alapú működésre optimalizált új, teljesen flash-alapú Dell EMC SC tárolók az első osztályú teljesítményt vállalati használatra kész funkciókkal ötvözik. A teljesen flash-alapú tárolók segítségével az ügyfelek korszerűsíthetik adatközpontjaikat, így azok a meglévő alkalmazások használata mellett gyorsabban, hatékonyabban és kisebb költségigénnyel működhetnek. Emellett lehetővé teszik, hogy az ügyfél vállalkozása támogassa az új, flash-alapú felhasználási helyzeteket és terheléseket.

A Dell EMC SC5020F és a Dell EMC SC7020F olyan 3U eszkzök, amelyek kettős aktív/aktív vezérlővel, nyolcmagos Intel® Xeon® processzorokkal és akár 256 GB memóriával, valamint a 10 GB iSCSI és 16 / 32 GB FC hálózati kapcsolatok többprotokollos támogatásával rendelkeznek. A termékek további jellemzői:

 • Teljesen flash-alapú teljesítmény. Tárolónként akár 399 000 IOPS, egyesített többtömbös fürtönként pedig akár 3,9 millió összevont IOPS teljesítményre képes.

 • Összevont adatmobilitás, méretezés és védelem. Az eszközök alapkiépítésben csatlakoztathatók egyesített többtömbös fürtökhöz, ami lehetővé teszi a terhelések egyszerű, a működést nem zavaró migrációját és a terheléskiegyenlítést. Az üzletmenet folytonosságát az automatikus feladatátvétel biztosítja.

 • Önmagát optimalizáló hatékonyság. Az intelligens adatdeduplikáció és tömörítés, a többszintű RAID-kezelés és a kiterjedt dinamikus kiosztás automatikus költségmegtakarítással jár.

 • Teljes körű szoftvermegoldás. Az SC sorozat speciális szolgáltatásainak használatához nem kell további szoftverlicenceket vásárolni.

A sokkal hatékonyabb Dell EMC Unity alacsonyabb tárolási költségeket biztosít

Az egyszerű használatra, teljesen flash-alapú teljesítményre és egyesített SAN-NAS környezetekre tervezett Dell EMC Unity segítségével gyorsabb az üzembe helyezés, egyszerűbb az adatkezelés, és a tárolási szintek a felhőre is kiterjeszthetők. Az új Unity v4.3 operációs rendszer számos fontos frissítéssel bővült. Ezek közé tartozik a költségcsökkentést segítő deduplikáció, valamint a működést nem zavaró rendszerfrissítést és fájlszinkronizálást biztosító új technológiák. Az új Dell EMC Unity v4.3 operációs rendszer jellemzői:

 • A beágyazott deduplikációnak köszönhetően hatékonyabb a teljesen flash-alapú működés.

 • A szinkronizált fájlreplikáció biztosítja az adatvesztés nélküli üzleti folytonosságot.

 • Lehetővé vált a tárolóvezérlők online, adatmozgatás nélküli frissítése.

A Future-Proof Storage Loyalty Program újraértelmezi a befektetésvédelem fogalmát

A Dell EMC új Future-Proof Storage Loyalty programjával az ügyfelek tárolóik teljes élettartama alatt garanciához és többletértékhez juthatnak. Más, rövidebb távú és kevesebb előnyt ígérő szállítóprogramoktól eltérően a Future-Proof Storage Loyalty Program kiemelkedő garanciákat, pénzmegtakarítással járó előnyöket, valamint befektetésvédelmet kínál az új Dell EMC Unity és SC sorozatú termékek vásárlása esetén.

A Dell EMC Unity és SC sorozatú termékekhez kínált Future-Proof Storage Loyalty Program a következőket nyújtja:

 • Hároméves elégedettségi garancia. A Dell EMC termékek működése megfelel a hirdetésben leírtaknak, ezért a vállalat garantálja, hogy ügyfelei elégedettek lesznek.

 • 4:1 hatékonysági garancia a teljesen flash-alapú tárolási megoldásokra. Bonyolult előzetes ellenőrzések és korlátozások nélkül.

 • Biztonságos adatmigrálás. Az új Dell EMC tárolóra történő frissítés zökkenőmentesen zajlik a folyamatosan online és a működést nem zavaró beépített adatmigrálási megoldásokkal.

 • Hardverbefektetés-védelem. Az ügyfelek rugalmas egyenleget használhatnak fel a tárolóvezérlők frissítésére, illetve a Dell EMC portfólió bármelyik új termékének megvásárlására.

 • Teljes körű szoftvermegoldás. A Dell EMC midrange tárolási termékei tartalmaznak mindent, ami az adatok tárolásához, kezeléséhez és védelméhez szükséges, így nincs szükség további licencek vásárlására vagy fenntartására.

 • Beépített Virtustream Storage Cloud (csak Dell EMC Unity esetén). Lehetővé teszi az ügyfelek számára a fájlok és a tároló-pillanatképek automatikus szintkezelését a felhőben, a programkiosztástól függően akár egy évig kapacitásköltségek nélkül.

Azok az ügyfelek, akik közvetlenül a vállalattól vagy egy hivatalos értékesítési partnertől vásárolnak új Dell EMC Unity vagy SC sorozatú terméket, valamint érvényes karbantartási szerződéssel rendelkeznek, további költségek nélkül jogosultak a programban való részvételre.

Célunk, hogy támogassuk ügyfeleinket adatközpontjaik korszerűsítésében, ezért innovatív szolgáltatásokat és teljesítményt biztosítunk számukra az új, teljesen flash-alapú SC termékekkel, illetve hatékonyabbá és sokoldalúbbá tesszük a Dell EMC Unity termékeket a legújabb Unity operációs rendszer szoftverfrissítéseivel. Emellett az új Future-Proof Storage Loyalty Programmal újraértelmezzük azt, hogy mit jelent a Dell EMC-től, illetve partnereinktől vásárolni. A program számos előnyt kínál, például teljes körű szoftvermegoldást, hardverbefektetés-védelmet és hároméves elégedettségi garanciát, amely hosszabb távú és erősebb a versenytársainknál elérhető garanciáknál” – mondta Jeff Boudreau, a Dell EMC tárolási platformokért felelős elnöke.


Rugalmas finanszírozási lehetőségek és támogatási szolgáltatások

A Dell Financial Services (DFS) különféle rugalmas, használatalapú fizetési megoldásokat kínál, így az ügyfelek az informatikai megoldások beszerzésekor figyelembe vehetik a jövőben várhatóan növekvő tárhelyigényeket. A Dell EMC szolgáltatásai pedig a technológiaimplementálás és az elérhető támogatási szolgáltatások teljes portfólióját nyújtják, így minden ügyfél megtalálhatja a saját informatikai igényeinek megfelelő rugalmas és méretezhető megoldást.

Elérhetőség

A teljesen flash-alapú SC decembertől érhető el. Az új Unity v4.3 operációs rendszer 2018 januárjától érhető el az érvényes támogatási szerződéssel rendelkező Dell EMC Unity ügyfelek számára. A Dell EMC Future-Proof Storage Loyalty Program már elindult. A részvétel feltétele bármely új SC sorozatú vagy Dell EMC Unity tárolótömb vásárlása közvetlenül a Dell EMC-től vagy a vállalat hivatalos értékesítési partnereitől.

További források

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .