Debbie Ocean első 100 milliója

A mozik azzal vannak tele, hogy nyolc dögös nő ravaszul lenyúl egy 150 millió dollár értékű nyakláncot, amelyre nagyon sok férfi vigyáz.

Az Ocean’s 8 – Az évszázad átverése (Ocean’s 8, már a mozikban) jó úton halad, hogy valóban bezsebelje ezt a 150 milliót. A filmet forgalmazó Warner Bros. közzétette, hogy az elmúlt hétvégén meglett az első százmillió. A Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helana Bonham Carter és Rihanna főszereplésével készült laza, szellemes rablófilmre már több mint 100 millióért vettek jegyet az Egyesült Államokban. Ezzel az Ocean’s 8 felkerült az év legjobban teljesítő filmjeinek tízes listájára: és ez az eredmény még javulni fog, hiszen a filmet az egész világon játsszák.

A külföldi bevételek ehhez az eredményhez még jó 70 milliót adnak hozzá – ami azt jelzi, hogy a stílusos női rablók felnőttek férfitársaikhoz, sőt, jó esélyük van rá, hogy az Ocean’s 8 megelőzze a Clooney-Pitt-Damon trióval fémjelzett korábbi Ocean’s-filmeket is.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .