David Guetta & Morten – Kill me slow

MEGHALLGATOM

Forró újdonságokkal jelentkezett David Guetta és Morten – megérkezett a „New Rave” című kislemezük, rajta négy bomba trackkel!

Guetta és Morten nem először dolgoznak közösen. Olyan klubhimnuszokat köszönhetünk nekik, mint a csodálatos hangú Raye-val közös „Make It To Heaven Rework”, vagy a szintén chartokat ostromló, Aloe Blackkel közös „Never Be Alone”. A páros már több mint 110 milliós streamet generált a különböző platformokon nagysikerű kiadványaikkal, most pedig egyszerre négy friss felvétellel nyűgőzik le a nagyérdeműt. Legújabb EP-jükön a modern elektronikus stílusjegyek dominálnak, miközben igyekeztek egyesíteni a mainstage és underground hangzásvilágot – a kísérlet pedig valljuk be, eszméletlenül jól sikerült! 

„Olyan zenét akartunk csinálni, ami szexi és van benne techno, egy kis edm-es energia, valamint a trance-ből ismert izgatottság” – mesélte a Grammy-díjas Guetta.

„Olyan dalokat akartunk készíteni, amilyeneket még nem hallottak az emberek. Szinte egy évvel később már más producerek is csinálnak hasonló stílusú projekteket – a zenénk egyfajta mozgalommá nőtte ki magát, amit a dj-k csak „future rave”-nek hívnak” – tette hozzá.