Cyborg nagyon pörög

Az igazság ligája (Justice League, hazai bemutató: november) hősei mind igazi sztárok: Batmant, Wonder Womant, Flasht és a többieket jórészt legendás (vagy éppen e szerepük miatt legendássá vált) színészek alakítják: Ben Affleck, Gal Gadot és Ezra Miller mellett Jason Momoa vagy Robin Wright sem számít éppen kezdődnek. A Cyborgot játsszó Ray Fisher-nek viszont ez az első igazi filmszerepe. Valószínűleg ettől ennyire lelkes és izgatott: és ez az izgalma átragad mindenkire, aki látja – és valószínűleg ez teszi már a film bemutatója előtt ennyire közkedveltté. Nagyon röviden látható volt már a Batman Superaman ellen-ben, azóta pedig buzgón járja a képregényrajongó-gyűléseket, és a közösségi oldalak hálásnak is mutatkoznak az elhivatottságáért: imádják.

Ezen a héten a Fülöp szigeteken rendezett Comiconon jelent meg, és ott mesélte el, hogyan reagált, amikor megtudta, hogy kiválasztották a szerepre.

– Odautaztam Detoritba, mert ott forgatták a Batman Superman ellen-t – mesélte a fogadására összegyűlt rajongóknak. – Azt gondoltam, hogy ha nem kapom meg a szerepet, akkor is megérte, mert azért nagyon jól éreztem ott magam. Azután Snyder felhívott, és csak egy mondatot tudott elmondani: „hát, úgy látszik, csinálunk egy közös filmet”, mert utána már üvöltöttem és a földön henteregtem! Ezt úgysem érthette meg sem ő, sem más: a Batman visszatér-t nézem újra minden karácsonykor!

IC Prss