Csütörtöktől Szólíts a neveden

Főszereplők: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg,

Amira Casar, Esther Garrel, Victoire Du Bois.

Fényképezte: Sayombhu Mukdeeprom. Látvány: Samuel Deshors.

Vágó: Walter Fasano. Eredeti dalok: Sufjan Stevens

Írta: James Ivory, André Aciman. Rendezte: Luca Guadagnino

Egy nyár Észak-Olaszországban. Elio (Timothée Chalamet), a 17 éves amerikai srác számára maga a paradicsom. A szüleivel együtt minden évben ugyanabban az ódon villában meg kertben tölti a vakációt, és ugyanazok a régi barátok veszik körül. Buliznak, strandolnak, zenét hallgatnak, beszélgetnek, és persze szerelemesek…

Elio apja művészettörténész, aki minden évben befogadja néhány hétre egy tanítványát. Ezúttal a doktori disszertációján dolgozó Oliver (Armie Hammer) érkezik, aki megzavarja a boldog harmóniát. Nem illik ide. Túl laza, túl szép, nem tudni mit akar.

Ez a nyár más, mint a korábbiak. Boldog és furcsa, szerelemmel és bánattal teli. És mire véget ér, már semmi nem lehet ugyanolyan, mint addig volt.

A számtalan díjjal jutalmazott – három Golden Globe®-díjra jelölt – alkotás az idei év kiemelkedően fontos filmje szerelemről és felnőtté válásról a Szerelmes lettem és a Vakító napfényben elismert rendezőjétől.

A filmet és színészeit az idei Oscar®-verseny egyik nagy esélyeseként tartják számon!

Mozibemutató: 2018. február 8.

Eredeti cím: Call Me by Your Name

Színes, feliratos amerikai film

Gyártó: Sony Pictures Classics, Frenesy Film

Játékidő: 132 perc

Korhatár: 16

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .