Csütörtöktől mozikban a Fortunata

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Sergio Castellitto rendező hatalmas szívvel készítette el a boldogságért küzdő Fortunata hamisítatlanul olasz történetét. A címszerepet alakító Jasmine Trinca a 2017-es Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójában átütő alakításával a legjobb színésznő díját nyerte el.

Fortunata (Jasmine Trinca) egy önmagát szerencsésnek tartó egyedülálló anya a mindig pezsgő Róma külvárosában. Élete telis-tele van embert próbáló kihívásokkal, mégis örökké derűsen küzd az álmaiért.

Erőszakoskodó, alkoholista rendőr férjétől nem egyszerű elválni, és kislányát jól láthatóan megviseli a helyzet. Az sem könnyíti meg az életüket, hogy Fortunata éjt-nappallá téve dolgozik azért, hogy megnyithassa saját fodrászszalonját és a saját lábára állhasson végre.

A helyzetet bonyolítja, hogy a kislányt a válóper miatt vizsgáló sármos pszichológus Fortunátában azt a nőt látja, akivé a nő valójában válni szeretne. Ezt az erős és elszánt asszonyt leveszik a lábáról feltörő érzései a szakértő iránt, ám szenvedélyes viszonyukra egy súlyos baleset következtében fény derül.

A Fortunata 2018. január 11-től látható a mozikban a Mozinet Kft. forgalmazásában, az alábbi mozikban:

Budapest – Művész
Budapest – Premier Kultcafé
Budapest – Puskin
Budapest – Tabán
Budapest – Uránia
Cegléd – Uránia mozi
Jászberény – Lehel Film-színház
Miskolc – Művészetek Háza
Nyíregyháza – Krúdy mozi
Pécs – Apolló mozi
Szigetszentmiklós – Nádasdy mozi
Szeged – Belvárosi mozi
Szentendre – P’Art mozi
Szolnok – TISZApART mozi
Szombathely – AGÓRA-SAVARIA Filmszínház

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .