Csúcskategóriás funkciók elérhető áron – ezt kínálják a K50S és K40S modellek

A 2019-es IFA-n mutatkoznak be az LG középkategóriás mobilszériájának legújabb tagjai

Az LG Electronics (LG) a 2019-es, berlini IFA-n mutatja be új K50S és K40S okostelefonjait. Az LG versenyképes, elérhető árú mobilportfólióját kiegészítő, továbbfejlesztett K-szériás modelleket egyebek mellett jobb kijelzővel, fejlettebb kamerákkal és nagyobb kapacitású akkumulátorokkal látták el, így a felhasználók anélkül juthatnak prémium kategóriás multimédia-élményhez, hogy ez az árcédulán is meglátszana.

Az LG csúcskategóriás G- és V-szériájához hasonlóan az LG K50S hátlapján is három kamera kapott helyet: a 13 MP-es, fázisérzékelő autofókusszal (PDAF) ellátott mellett megtalálható egy 5 MP-es szupernagylátószögű objektív és egy 2 MP-es, mélységérzékelő szenzorral kiegészített kamera is. A mélységérzékelő szenzor lehetővé teszi a fotózott tárgy és a háttér tisztább elkülönítését, így az elkészített portrék mélységélessége valósághűbb lesz. Az LG K40S két hátlapi kamerát kapott: egy 5 MP-es szupernagylátószögű objektívet és egy 13 MP-es PDAF kamerát. Ezek az első szupernagylátószögű kamerával felszerelt K-szériás telefonok, e funkció révén pedig mindkét készülék ideális a nagyobb csoportok fotózásához és a lenyűgöző tájképek készítéséhez. Az előlapi és hátlapi kamerák 13 millió pixeles felbontásának köszönhetően mind az LG K50S, mind pedig az LG K40S modellel készített videók és képek képkivágás, illetve nagyítás esetén is kiválóan mutatnak.

Ezek a kedvező árú telefonok a minőségi tartalomfogyasztás és játékélmény jegyében a felsőkategóriás készülékekre jellemző kijelzőket kaptak: a K50S egy 6,5 hüvelykes FullVision, a K40S pedig egy 6,1 hüvelykes HD+ képernyővel érkezik. Az elegáns, vékony keret folytonosságát mindkét készülék esetében csupán egyetlen visszafogott előlapi kameranyílás töri meg, így a telefonok megjelenése modern, stílusos, a felhasználói élmény pedig még teljesebb lett. Mivel a minőségi képi tartalom csak kiváló hangzás mellett érvényesül, mindkét okostelefon valósághű és dinamikus DTS:X 3D térhatású hangzást nyújt.

A legújabb K-szériás modellek fejlett funkciói az LG összes okostelefonjára jellemző, alapvető tulajdonságokra épülnek. A K50S és a K40S garantáltan ellenáll a napi használat nehézségeinek is, hiszen megfelel az amerikai MIL-STD-810G katonai szabványnak. Az optimalizált kapacitású akkumulátorok két töltés között is hosszú ideig biztosítják a multimédiás tartalomfogyasztáshoz szükséges energiát, a Google hangalapú asszisztense pedig egyetlen gombnyomással segítségül hívható.

Az új K-szériás készülékek olyan multimédiás élményt kínálnak, amely versenyképes az árkategória legjobb okostelefonjaival” — mondta Morris Lee, az LG mobilüzletágának szenior alelnöke. A továbbfejlesztett kijelzőkkel és kamerákkal a K50S és K40S kivételes értéket képviselnek, egyben jól jelzik, hogy az LG számára a vásárlók igényeinek kielégítése az elsődleges.”

Az új okostelefonok Európa, Latin-Amerika és Ázsia országaiban két egyedi színben — Új Éjfekete és Új Marokkói Kék — idén októbertől lesznek elérhetőek. A 2019-es IFA látogatói az LG standján, a Messe Berlin 18-as csarnokában elsőként tekinthetik meg a K-széria legújabb tagjait. Az LG aktivitásait a közösségi médiában a #LGIFA2019 hashtag alatt követhetik az érdeklődők.

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!

Lapozz a következő oldalra!