Csodaszép kutyák költöztek a Gödöllői Királyi Kastélyba

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Megnyitotta kapuit A KUTYA EZER ARCA fotókiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban. Chikán Erika fotográfus és a Vizslabolt.hu közös tárlata négy év munkáját és gyűjteményét foglalja magába. A januártól vándorkiállításra induló eseményen felvonuló 46 vászonkép végül – a támogató Cewe Magyarországnak köszönhetően – jótékonysági árverésre kerül.

A KUTYA EZER ARCA címmel a Gödöllői Királyi Kastélyban nyílt kiállításon most egy 46 vászonfotóból álló gyűjteménnyé álltak össze Chikán Erika évek alatt összegyűlt fantasztikus kutyaportréi és a Nagy Vizslanaptár 2018 képei. Ez utóbbi készítését óriási készülődés és szervezés előzte meg: a szereplőválogatás során több száz jelentkezőből választották ki a fotókon szereplő kutyákat, majd egy maratoni stúdiófotózáson készültek el a portrék.

A tárlat megnyitóján Dr. Ujváry Tamás, a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója elmondta: nagy szeretettel fogadták be a kiállítást, hiszen a kastély falai között Erzsébet királyné ideje alatt bizony sok kutya élt megbecsült és kiemelt figyelemben.

Ablonczy László, a kiállítás létrejöttét támogató Cewe Magyarország kereskedelmi- és marketing igazgatója hangsúlyozta, kiemelt fontosságú az állat- és természetvédelem, melyben a cég fontos nemzetközi szerepet vállal évek óta. Nekik köszönhetően a Gödöllőről 2018. január 5-én Eger, Szeged és Pécs városát is érintő vándorkiállításra induló tárlat képei végül jótékonysági árverésre kerülnek, melynek kedvezményezettje a Futrinka Egyesület.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .