Wonder Woman walóságalapja

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A mozi manapság csupa fantázia. De a legmesésebb, legrafináltabb sztoriról is kiderülhet, hogy ott bujkál a mélyén a valóság. Még a Wonder Woman-ben is. Ki gondolná? Petty Jenkins, aki a Wonder Woman hatalmas sikere után igazi sztárrendezőnek számít, és gőzerővel dolgozik a második rész forgatásának előkészítésén, nemrégiben egy Los Angeles-i konferencián bevallotta, hogy őt személyes élmények inspirálták Chris Pine figurájának filmre vitele közben. Steve Trevor, az amazonok szigetére vetődő pilóta karakteréről ugyanis a saját apja jutott eszébe – aki katona volt, egy vadászbombázó pilótájaként szolgált egy európai támaszponton, és úgy halt meg, hogy lezuhant a gépével.

– Egy-az egyben át tudtam emelni a vele kapcsolatos élményeimet a filmbe – mondta a rendezőnő. – De a forgatáson ezt senkinek nem árultam el. Csak én tudtam róla, mert nem akartam, hogy feszültnek lássanak, hogy azt higgyék, gyenge vagyok. De most már eltelt annyi idő, hogy beszélhessek az apámról. És hogy milyen büszke vagyok rá, hogy így állíthattam neki emlékművet.

A rajongók régóta találgatják, hogy a 2019 decemberében a mozikba kerülő Wonder Woman 2-ben ott lesz-e Chris Pine, hiszen eddig csak Gal Gadot részvételéről adtak ki hivatalos közleményt. Ebben a pár mondatban talán ott rejlik a válasz a kérdésükre.

IC Press

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .