Ne nézz vissza!

Ne nézz vissza!

Király Anikó: Ne nézz vissza!

Régi és új barátságok, szerelmek, Red Bull és medvecukor ízű első csókok, féltve őrzött titkok, álmok. Miközben Szótlan Szentfazékból Lea, Szaporából Andris, Gótikából Gabi, Dadaniból pedig Dani lesz, Kókusznak el kell döntenie, hogy lesz-e még helye a balszerencsés babák életében, miközben Vincze Dömötör életében is akadnak megmászásra váró problémahegyek.

Semmi pánik!-ból megismert öt tizenéves életének balszerencsés és boldog pillanatairól Király Anikó a szokott humorral és melegszívűen ír.

„A legjobb dolog, ami történhetett ezzel a mára már oly szerteágazó műfajjal, hogy megjelent ez a csupa szív lány és történetein keresztül megmutatja, ő miként látja a világot.” (niitaa, moly.hu)

Oldalszám: 480 oldal
Megjelenés: 2022. január 17.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635840625
Méret: 135 mm x 215 mm
Ár: 3290 Ft

A szerzőről:

Nem túl elképesztő tények rólam: Király Anikónak hívnak. Volt egy időszak, amikor Királyová voltam, de tizenöt éves koromtól simán Király vagyok. Félek a kecskék szemétől, a létráktól és attól, hogy a kutyám, Samu tud beszélni, csak nem akar. Kedvenc ételem a paradicsomos káposzta és minden, amihez knédli kell, de csak akkor, ha az édesapám készíti ezeket. Régen paleontológus vagy állatorvos, esetleg Indiana Jones akartam lenni, ám végül elkapott a súlyos történetmesélési láz, így író lettem. Életcélom, hogy annyi saját regényem és mesekönyvem legyen, amivel pontosan két polcot lehet megtölteni egy normál méretű könyvesszekrényben.

Király Anikó korábbi könyvei:
Strand, papucs, szerelem
Csak barátok?
SEMMI PÁNIK!