Jól fut a Venom 2

VENOM 2 – VÉRONTÓ

Főszereplők: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Reid Scott, Neomie Harris. Operatőr: Robert Richardson. Látvány: Oliver Scholl. Írta: Kelly Marcel Rendezte: Andy Serkis

Ha egyszer kiszabadulok innen, lesz egy kis vérontás” – mondta egy titokzatos fegyenc a Venom végén Eddie Brock-nak (Tom Hardy). Annak a vakmerő, nagyszájú tényfeltáró újságírónak, aki egy laboratóriumi felderítése során súlyosan megfertőződött: és azóta szimbiótaként, a testében élősködő gonosz Venommal együtt kénytelen élni.

És kezdi megszeretni, hogy egy szupererős szörny lapul benne.

Rá is szorul: mert mostantól nemcsak magával kell szembenéznie, hanem egy nála is erősebb, gonoszabb lénnyel, akit nem akar senki rövid pórázon tartani. Jön Vérontó (Woody Harrelson), hogy ígérete szerint pusztítson a világon.

Meg kell állítani. Bármi áron.

A Venom első része őrült siker volt, több mint 850 millió dollár bevételt termelt világszerte: az első rész sztárjai most mind visszatérnek, sőt, egy pompás főgonosszal egészülnek ki, hogy elbeszéljék a félig jó, félig gonosz Marvel-hős még vadabb, még arcátlanabb történetét.

Mozibemutató: 2021. október 14.

Eredeti cím: Venom: Let There Be Carnage

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Marvel Entertainment, Sony Pictures Entertainment

Korhatár: 18