Nyári bomba egyenesen Omah Lay érkező albumáról

A hihetetlen lendületű hullámot meglovagolva a nemzetközi elismerés felé, az afro-fúziós sztár, Omah Lay Justin Bieberrel alkotott közösét követően újabb dalt és videoklipet mutat be „Woman” címmel. Amellett, hogy számmal a tengerparti homokot érezhetjük a talpunk alatt, egy előfutárt ismerhetünk meg Omah június 24-én megjelenő ‘Boy Alone’ című lemezéről.

A „Woman” a legutóbbi világméretű himnusz, a Grammy-díjas előadó-dalszerzővel, Justin Bieberrel közös „Attention” folytatásaként érkezett, amely összesen több mint 63,8 millió streamet és 18,6 millió feletti YouTube-megtekintést gyűjtött össze.

Az új track a dübörgő ütemet párosítja a bensőséges, fülledt hangzással, amely hallatán szinte egyből megízlelhetjük a dél-atlanti óceán sós zamatát. A szerző szülőhazájában, Nigériában készült képsoraival építi tovább a “Woman” hangulatát.

A zeneszám egyben bepillantást enged Omah ’Boy Alone’ című, idén nyáron megjelenő debütáló albumába, amivel minden esélye meglesz az előadónak arra, hogy ő legyen a következő, globális mértékű nigériai sztár.

Hallgasd meg az előfutárt itt: https://www.youtube.com/watch?v=gFtZqhnXyGw&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=4