Minden nap karácsony – megjelent Sia ünnepi lemeze

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Az ’Everyday Is Christmas’ Sia első karácsonyi lemeze, amely 10 vadonatúj dalt tartalmaz, köztük a már megjelent „Santa’s Coming For Us” és „Snowman” számokat. Az album már elérhető a polcokon, illetve adigitális zeneszolgáltatók kínálatában, innentől minden nap karácsony!

Sia a mai napon adta ki első karácsonyi lemezét, amelyet Greg Kurstin-nel együtt írtak. Az ’ Everyday Is Christmas’ egyedi és eredeti számokat kínál a hallgatóknak, vidám, ünnepies daloktól kezdve melankolikus balladákon át.

Az első beharangozó dal, a „Santa’s Coming For Us” pár hete debütált és azóta hódítja meg a világot. A vidám popfelvételhez számos felemelő, lelkesítő szám társul az albumon: a „Candy Cane Lane”, a „Ho Ho Ho” és a „Puppies Are Forever” egytől egyig mosolyt csalnak az arcunkra és kedvet hoznak a karácsonyi készületekhez.

A lemezen megtalálhatóak komolyabb, érzelmesebb dalok is, mint az „Underneath The Christmas Lights”, a „Snowman” és a „Snowflake”, amelyek ideális társak lesznek az ünnepi rohanás utáni nyugodt percekhez.

Az ’ Everyday Is Christmas’ valóban karácsonyivá teszi az átlagos hétköznapokat, és felkészít az ünnepek egyedi, felemelő hangulatára. Induljon hivatalosan is az ünnepi szezon! 🙂

Az albumot az alábbi linkre kattintva hallgathatjátok meg:https://magneoton.lnk.to/Sia

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .