Michael Bublé – Christmas

Michael Bublé – The Christmas Sweater

MEGHALLGATOM

MEGNÉZEM

Bublé kihagyhatatlan, ünnepi lemezével izzítja a karácsonyi égőket

A négyszeres Grammy-díjas kanadai énekes, Michael Bublé új karácsonyi albuma idén ünnepli a 10. évfordulóját. Ennek apropóján egy dupla CD-válogatás és egy páratlan super deluxe limitált kiadású szett kerül a boltok polcaira, a selymes hangú énekes pedig egy szívderítő klippremierrel tetőzi a napot a „The Christmas Sweater”-rel.

Michael Bublé nélkül minden bizonnyal szürkébb lenne a karácsony, 10 évvel ezelőtt érkezett a ’Chrismtas’-szal és pillanatok alatt belopta magát millió ünneplő szívébe, most pedig ennek egy új verziójával folytatja hódító útját. Az LP/2 CD/DVD és a dupla CD verzió egyaránt tartalmazza az eredeti albumot és egy hét számból álló bónusz korongot. Ezen az előadó személyesen válogatott felvételei szerepelnek, többek között egy eredeti Michael Bublé-szerzemény „The Christmas Sweater” címmel, amelyet az énekes Matthew Vaughn-nal, Gary Barlow-val és Jane Goldman-nel közösen jegyez. A „csúnya pulcsi-himnuszhoz” egy elbűvölő klip is megjelent a teljes kiadvánnyal egy időben, amely a ritkán viselt ruhadarab szemszögéből mutatja be a karácsonyi várakozás izgalmait.

Az albumon fellelhető még egy igazi örökzöld, a „Let It Snow!” új stúdióváltozata, amelyet a híres londoni Abbey Road Studiosban rögzítettek a BBC Big Band Orchestra együttesével. A különleges válogatás olyan dalokat is rejt majd, mint a „The More You Give (The More You’ll Have)” és egy Rod Stewart-tal közös duett, a „Winter Wonderland” is felkerült a tracklistára.

Az LP/2 CD/DVD super deluxe box szett tartalmaz továbbá egy különleges zöld vinylt (az eredeti albumanyaggal), egy 48 oldalas keménykötésű könyvet Michael rajongóinak szánt személyes üzenetével, egy sorszámozott litográfiát, egy ’The Making of Christmas’ DVD-t (a stúdiófelvétel során rögzített pillanatok az énekes kommentárjaival), és egy karácsonyi előkészületeket segítő, exkluzív csomagot.

Hallgad meg a csúnyapulcsi-himnuszt itt:https://www.youtube.com/watch?v=1LfuBZqXa-4&list=PLi7gEmWQedJ3TB8MIoLKFg3zhgVMZSVjk&index=2

A teljes album az alábbi linken elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=0bhsXykXxfg&list=OLAK5uy_k3vTWGfCPfhwPhI9W_F1LGk2Lkh-CmIns