Megérkezett a Grammy-jelölt rapgéniusz, Jack Harlow új, sztár-kollaborátorokat felvonultató albuma

A Variety által „a holnap slágerkészítőjeként” emlegetett Jack Harlow a zeneipar egyik kiemelt, új sztárja. 24 évesen már három Grammy-díj jelöléssel, tizenkétszeres platinaminősítéssel és több mint 5 milliárd összesített streammel büszkélkedhet a Lousville-i fenegyerek, amihez most egy sztáregyüttműködőket felvonultató szólólemez is csatlakozik ’Come Gome The Kids Miss You’ címmel.

Harlow nagy visszatérése egy 2021-es kasszasikert követ, hiszen a rendkívüli rapper első arany helyezését ünnepelte a Billboard ‘Hot 100’ listáján a Grammy-díjra jelölt Lil Nas X-szel közös elképesztő együttműködésével, az „Industry Baby”-vel – ami nem mellesleg kilencszámjegyű, azaz 341 milliós YouTube-megtekintés tartozik.

Harlow megállás nélkül azon dolgozott, hogy még nagyobb magasságokat érjen el várva várt második albumával, a ’Come Home The Kids Miss You’-val, amiről megismerhettük eddig a fúvósokkal kiemelt, bombasztikus vezető számot, a „Nail Tech”-et és addikciót kiváltó folytatását, a „First Class”-t. A kiadványon olyan elismert együttműködőkkel találkozhatunk, mint Drake, Justin Timberlake, Lil Wayne és Pharell.

Egy kakukktojás a „Dua Lipa”, amely egy önálló szerzemény és a popdíva előtt tiszteleg. Habár Dua Lipa nem működött közre a zenében, némi szerepe mégis volt a kiadásban: Jack ugyanis előzetesen megmutatta az énekesnőnek a dalt, amire egyből áldását adta. Hallgasd meg az újdonságot itt: https://www.youtube.com/watch?v=GUqYdsBjZxg&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=4