Karácsony másképp

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

 

Mindenkinek megvan a saját kedvenc karácsonyi lemeze  – legyen szó Michael Bubléról, Kelly Clarksonról vagy Kylie Minogue-ról, esetleg egy kellemes Glee válogatás albumról, ezek azok a számok, amelyek a legnagyobb őrület közben is emlékeztetnek a Karácsony fontosságára és céljára. Idén 3 különleges kiadvánnyal bővítjük a listát.

 

  1.    Sia– Everyday Is Christmas

Sia napjaink egyik legizgalmasabb előadója. A karácsonyhoz illően piros-zöld paróka mögé bújt énekesnő november 17-én adja ki első, saját készítésű karácsonyi lemezét„Everyday Is Christmas” címen.

A karácsonyi album 10 eredeti számot tartalmaz, amelyet Sia és Greg Kurstin írtak. A lemez első megjelenése „Santa’s Coming For Us” címen debütált a napokban, a hangulatos dal mellett komolyabb ünnepi melódiák és könnyed, csilingelő számok is felcsendülnek majd a korongon.

  1.    Josh Groban – Noel

Idén már 2017. november 3-án beköszöntött a karácsony Josh Groban ’Noel’ című lemezével! A deluxe verzió az eredeti, 2007-es ünnepi album bővített kiadása, amely eredeti hanganyag mellett négy vadonatúj dalt, illetve feldolgozást („White Christmas”, „Christmas Time is Here”, Have Yourself a Merry Little Christmas” és a John Lennon-féle klasszikus „Happy Xmas (War Is Over)”) tartalmaz.

Josh Groban tíz éve is az ujjai köré csavart minket a karácsonyi időszakban, nagy valószínűséggel ez idén sem lesz másképp!

  1.      Christmas– The Collection

2017 legújabb karácsonyi válogatáslemeze kortárs, modern karácsonyi dalokat gyűjt össze három korongra – a gyűjtemény olyan kedvenceket tartogat, mint a The Pogues „Fairytale of New York”, Brenda Lee „Rocking Around The Christmas Tree” és a Pretenders „2000 Miles and many more című számai.

A triplalemezen további kortárs, modern dalok is helyet kaptak: többek között Lily Allen „Somewhere Only We Know”, a Coldplay „Christmas Lights” és a nemrég hazánkban is fellépő Cee Lo Green „What Christmas Means To Me” című felvétele. Összesen 60 ünnepi dallal gazdagodhat az életünk, hogy a lehető legbiztosabban hangolódjunk kedvenc ünnepünkre!

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .