Jelen állás szerint augusztus végén tarthatják meg a Fishing on Orfű fesztivált

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

    Augusztus végén tarthatják meg a Fishing on Orfű fesztivált, a már megváltott jegyek érvényesek az új időpontra is – közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

    A járványhelyzet miatt új időpontban, augusztus 26. és 29. között lesz a zenei rendezvény, az új program már megtalálható a fesztivál honlapján.


    A szervezőknek sikerült kisebb változtatásokkal átszervezniük az eredeti programot, így az nagyjából megegyezik az eredeti tervekkel – olvasható a közleményben.


    “A Fishing on Orfű egy teljesen magánkézben lévő vállalkozás, amely már sok éve nagyobb szponzorok és jelentősebb támogatók nélkül működik, szinte kizárólag a jegybevételekből gazdálkodva. A halasztás a több száz munkavállalónk, a több mint 150 fellépőnk és úgy gondoljuk, hogy a közönségünk érdeke is. Bízunk abban, hogy augusztus végén már biztonságban jöhetünk össze Orfűn” – idézi a közlemény Egyedi Pétert, a fesztivál sajtófőnökét.


    A rendezvényre március elejére az összes bérlet elkelt, a pénteki és szombati napokra már napijegyet sem lehetett kapni. A jegyvásárlást jelenleg leállították, a tervek szerint júniusban indítják újra.


    Bővebb információ a www.fishingonorfu.hu weboldalon található – áll az összegzésben.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!