Jax – To All The Boys I’ve Loved Before

Jax nem is lehetne hálásabb a szakításokért – úgy, ahogy mi sem!

Egy ideje makkegészséges és folyamatosan ível felfelé a gyönyörű hangú énekesnő-dalszerző, Jax karrierje. Idén egy elbűvölően komikus klippel együtt debütál az alkotó „To All The Boys I’ve Loved Before” című fülbemászó popdalával, amit Damian Fyffe (Jonas Brothers, Drake) rendezett.

2021 egy hihetetlen év volt Jax számára, hiszen a „Like My Father” című szívmelengető balladája több mint 80 millió streamnél ját. Mindeközben nosztalgiával dúsított himnuszát, a „90s Kids”-t 21 egymást követő héten keresztül hetente több mint 1 millióan streamelték, és a kiadónál legfrissebb trackje, a „Ring Pop” is hamar belopta magát a közönség szívébe.

 „2022-es első szerzeményem, a „To All The Boys I’ve Loved Before” egy óda a kapcsolatom történetéhez. Ahelyett, hogy ideges lettem volna az elkövetett hibák miatt, vagy a srácok miatt, akikkel közösen követtem el őket, arról írtam, hogy mennyire tudom értékelni a rossz dolgokat, mert ezek vittek előrébb!” – meséli az előadó, aki Mark Nilan Jr producerrel és társalkotójával (Lady Gaga, Trey Songz) közösen hozza el az üdítő popszámot.

Jax betegsége nem tántorította el, hogy ismét sikeres legyen

A New Jersey-ben nevelkedett énekesnő a legkülönfélébb műfajokban és zenekarokban bontogatta szárnyait, ám 18 éves korában rákos megbetegedése megakadályozta az éneklésben. Miután felépül, így fordult Jax más előadók dalszövegírása felé, és a színfalak mögött iparági sikereket ért el. Ahogy visszatért a tehetség teljesítménye, a járvány következtében főként a TikTok-on alkotott több mint 8 millió követőt szerzett a platformon. Jax 2020 végén kezdte megosztani saját eredeti zenéit, ami rendkívül pozitív visszhangot váltott ki.

Egy humoros klip kíséretében hallhatjuk az újdonságot, tekintsd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=rxJOQfS0W_I&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=3