Hasít a Why Don’t We legfrissebb, pörgős zenéjével

Megjelent a Why Don’t We öt kreatív tehetségből álló fiúbanda legújabb tombolós pop/rock dala, a „How Do You Love Somebody”. A TikTok-on is nagy sikert aratott szám az idén debütált  “Let Me Down Easy (Lie)” és a “Just Friends” szerzeményeket követi.

2016-os megalakulása óta a Why Don’t We több mint 4 milliárd globális streaminget, 950 milliót meghaladó YouTube-megtekintést, számos platina és aranyminősítésű szerzeményt és toplistás helyezést ért el. A tagok a trendeket folyamatosan követve, sőt olykor innovatív és nem szokványos megközelítésükkel maguk is alakítva azokat, dolgoznak új zenéik kiadásán, aktívan bevonva gyorsan növekvő rajongótáborukat. Az együttes első évében kiadta első öt EP-jét, majd röviddel ezután 2018-ban jelent meg bemutatkozó, teljes hosszúságú ’8 Letters’ című albumuk. 2019-ben havonta jelentek meg új felvételek, köztük a kiemelkedő „Big Plans”, az „I Don’t Belong In This Club” Macklemore-ral, valamint a „What Am I” sláger. Kis kihagyás után érkezett meg 2021-ben második albumuk egyben új fejezetük a ’The Good Times and the Bad Ones’.

A legutóbbi „How Do You Love Somebody” is egy virális TikTok-videóval indult és 1,5 millióan kapták fel az újdonságra a fejüket a felhasználók, 9 nap alatt pedig már 1 milliót felülmúló megtekintés számlálható csak a YouTube-on.

Nem is meglepő, hogy ennyien kaptak rá a trackre, hiszen tele van elektromos energiával és még annál is több elektromos gitárral!

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=wb1wuNuyujk&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=13