Ez a nyár szinte biztosan Jason Deruloé lesz

A többszörös platinalemezes szupersztár készen áll meghódítani a nyarat: öveket becsatolni, megjelent Jason Derulo napsütötte bulihimnusza, amit a nagyszerű Kodak Black-kel közösen jegyez!

„A „Slidin” éppen időben érkezik, akárcsak egy várva várt nyári vakáció” – mondta Derulo, mi pedig teljesen egyetértünk vele, hiszen a feel-good, karibi hangulatú pop újdonságot hallgatva egyenesen a tengerpartra képzeljük magunkat. A fülbemászó alap és Jason azonnal felismerhető, tüzes vokálja most is verhetetlen párost alkot, míg Kodak Black rapbetétje extrán izgalmas löketet ad a rádióbarát tracknek.

Jason Derulo kreativitásával, folyamatos zenei újításaival mára a világ egyik legnagyobb előadójává nőtte ki magát: mióta a díjnyertes énekes-dalszerző áttörő „Whatcha Say” című megahitjével berobbant, több mint 200 millió lemezt adott el és 18,2 milliárdot felülmúló streamet generált világszerte. Mindemellett zseniálisan kihasználta a social media adta lehetőségeket, és mára több mint 117 milliós követői bázist épített ki saját felületein.

TikTokon jelenleg a 11. legnagyobb fiók az övé, így nem meglepő, hogy egy izgalmas kihívással lepte meg a platformon rajongóit: a „Slidin’” zenéjére táncolók bekerülhettek új klipjébe!

Idén a SZIN-en is találkozhatunk a slágergyáros előadóval, aki reméljük a legnagyobb bombái mellett új számát is bemutatja majd élőben!

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=Xs38k07AHz8&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=7