Eufórikus dal érkezett az év egyik legígéretesebb román énekesnőjétől

Sorana legutóbb nem mással, mint az EDM legnagyobbjával, David Guettával alkotott közösen, a különleges hangzású dance-pop „redruM” pedig hatalmasat szólt.

Most egy saját dallal jelentkezett az éteri hangú énekesnő, a „Karaoke” pedig azonnal elvarázsolja az embert: a felemelő alapon Sorana angyali hangszíne valósággal végigsimul, miközben az érzelmes, mély dalszöveggel egyenesen a lelkünkig nyúl az előadó.

Alig háromévesen, romániai szobájában ülve Sorana azon kapta magát, hogy egy Whitney Houston kazettára énekel. Ott és akkor elhatározta, hogy előadó lesz. Az eltökélt alkotó heves ambíciói meghozták a siker gyümölcsét, számos nemzetközi sláger társszerzője lett: köztük a The Chainsmokers és az ILLENIUM listavezető, platina minősítésű „Takeaway” című kollaborációjáé, vagy a hazánkban is népszerű „Heartbreak Anthem”-é, amit a Galantis, David Guetta és a Little Mix jegyez közösen.

Izgalmas képi világú klippel debütált az újdonság, amelyben nem egy, hanem rögtön három Sorana adja elő a különleges számot.

Hallgasd meg az új bombát itt:  https://www.youtube.com/watch?v=QNUSyYGATVk&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=6