Élj a napnak

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

 Zséda: Élj a napnak

    MEGNÉZEM

  

 

Az elmúlt 15 év egyik legsikeresebb női előadója vadonatúj dallal rukkolt elő, A Budapest Dal 2018-ra.

 

A felemelő felvételt az ír származású, EMeRTon-díjas Jamie Winchester, Luca Chiavaralli és Tariska Szabolcs írták közösen, így az eredmény egy kiválóan hangszerelt nemzetközi koprodukció lett, amit Zséda azonnal felismerhető, karakteres hangja tesz még különlegesebbé.

 

Az énekesnő 2016 őszén mutatta be hatodik nagylemezét „Kémia” címmel, amelyen két évig dolgozott, és bizonyos számoknak nemcsak előadója, de producere is volt. Az album legnagyobb slágerei, mint az „Óceán” és az „Adj még levegőt!”, kirobbanó sikereket könyveltek el a YouTube-on és a rádiókban is, legutolsó kislemezére, a szerelmes hangvételű „Eperhold”-ra pedig közel 1 milliószor kattintottak a videómegosztón. Ezúttal – a pályázat tematikájához hűen – az énekesnő szerelmének tárgya csodálatos fővárosunk lett.

 

A jazz és blues világában is otthonosan mozgó előadóművész szólókarrierje 2002-ben kezdődött, azonban a Cotton Club Singers tagjaként már ’94 óta része a budapesti zenei vérkeringésnek, így pápai származása ellenére Zséda igazi szerelmese a fővárosnak.

 

Már hallható és látható az „Élj a napnak”, amihez egy gyönyörű lyric videó is készült!

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!