Egy igazi ütés a fesztiválszezonnak

két sztár-DJ egyesült

Hat éve sóvárgunk egy új David Guetta és Robin Schulz együttműködés után, amit végre a most debütáló „On Repeat” old fel. A két elektronikus óriás közti kémia nem csillapodott utolsó közösük, a „Shed A Light” óta, új szerzeményükben tökéletes egyensúlyban vannak a magas, angyali tónusok, és az arénákat beterítő, intenzív basszusok. Ez a felvétel a klubok táncterein és a rádiókban is bátran megállja a helyét!

Guetta a közösségi médiában megosztott videójában visszaemlékezett az első találkozásra is, és elárulta, hogy bár teljesen más oldaláról közelítik meg a zenét Schulz-cal, elképzeléseik mégis egységesek.

Robin Schulz tavaly mutatta be nagylemezét, a „IIII” pedig nem kevés megahitet sorakoztatott fel: a „Speechless”, az „In Your Eyes” és az „All We Got” is a korong repertoárját erősítette. A világhírű DJ/producer persze azóta se pihen, sorra hozza nekünk a forró újdonságokat.

David Guetta legutóbb Ella Henderson-nal és Becky Hillel közösen debütált a nyár egyik nagy slágervárományosával: a „Crazy What Love Can Do” azóta is menetel felfelé a toplistákon, amihez a dance-pop szerelmesei nagy örömére pedig egy egész estét mozifilmet idéző klip is forgott.

Az „On Repeat”-re pedig kétségkívül a „nyári banger” szó illik, hallgasd meg te is: https://www.youtube.com/watch?v=wTkAaT2edxk&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=7