David Guetta x MORTEN – Permanence

David Guetta x MORTEN – Permanence

David Guetta & MORTEN pénteken kiadja a várva várt jövőbeli rave himnuszt, a Permanence-t.

A többféle elektronikus stílusjegyből álló „Future Ravers” műfaj alapítói, David Guetta és MORTEN jelentkeznek régóta várt zenéjükkel, a „Permanence”-szel. 2021 végén robbantottak futurisztikus track-jükkel, az „Alive Again”-nel (Roland Clark közreműködésével), a páros nem vesztegetve idejét hozza el az éjszakai klubhangulatot.

A „Future Raverek” és rajongók örülhetnek, hiszen a kétszeres Grammy-díjas DJ/producer/dalszerző, David Guetta és a dán DJ/producer, MORTEN lendületes párosa ismét egy fergeteges klub-talpalávalóval jelentkezett. A „Permanence” Az izgalmas track egyaránt építkezik klasszikus elektronikus és újhullámos, progresszív elemekből, amelytől garantáltan eláll a lélegzetünk.

Az immáron szerte a világon is elérhető zeneszám egyébként már korábban bekerült az élő szettek közé, és a rajongók legnagyobb megelégedésére Guetta – aki legutóbb a sztárkollaborátorokat felsorakoztató, globális projektté duzzadt „Family”-vel ment nagyot – szilveszterkor Abu-Dzabi Lourve-ban is megszólaltatta a himnikus klubzenét.

Hallgasd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=HyV7ck-U6X0&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=2